reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Dzięki Karolinusia... czyli ja też uderzę do Tesco....:-)

Wiem to nie ten wątek, ale tak przy okazji może w tym temacie tez się ktos orientuje... dodatki do domu typu lampa, dywanik... to w Castoramie czy LeroyMerlin?

leroy i obi

Karolinusia... ja śpię na kokosowo sprężynowym i nie zrobię tego swojemu dziecku i nie kupię mu kokosowego... dla małej robię na zamówienie 12 cm piankowy w robionym na zamówienie pokrowcu z bardzo dobrego materiału (gruuuba bawełna przeszywana)... ten mój kokosowy co noc mam ochotę wyrzucić za okno:confused2: jest tak twardy, że wszystko mnie boli... a piankowe w sklepach były po 5 cm i do tego w takiej beznadziejnej bawełnie jak ze szmaty... dlatego robię grubszy na zamówienie bo te 5 cm to tak troszkę mało dla mnie...

Dziewczyny jak bedziecie robic zakupy w tesco to wyrobcie sobie ta nowa karte na punkty. Za kazde wydane 2 plny jest 1 punkt, nagrody od 300 punktow. Niby nic, ale ziarnko do ziarnka i sie nazbiera. Szczegolnie ze karta jest darmowa, wyrobienie zajmuje 2 minuty a potem jak sie kupuje jakies ciuszki czy cos to punkty sie szybko gromadza.
Ja w niedziele kupilam w tesco 2 paczki bodziakow bo byly w promocji.
Dzisiaj w Selgrosie kupilam 2x Pampers 1 (te po 43 szt) i 2x Pampmers 2 (po 94 szt.), do tego wkladki Bella, patyczki Dzidzius i 10 szt pieluch tetrowych (wiecej mi nie potrzeba).
Ja nie przepadam z kolei za chusteczkami Nivea i zostaniemy napewno przy Pampers na zmiane z Huggies. Pampers sa jak dla mnie najlepiej nawilzone, a Huggies nie dosc ze fajnie nawilzone to jeszcze dosc grube. Nivea byly dla nas troche za suche.

parę dni nie zaglądałam i widzę że dziewczyny szalałyście na zakupach :-)
Petinka zakupy ogromiaste :-):-)

a ja byłąm w lidlu i się rozczarowałam bo chciałam kupić rajstopki a już nie było. w jeden poranek wszystko rozebrali.....:eek:

Hej a ja właśnie kupuję same chusteczki nivea, miałam kiedyś opakowanie chusteczek haggisów tych klasycznych ale strasznie się przedzierały i strasznie mnie to wkurzało!!Pampersów nie testowałam..... Ale nabyłam wczoraj również chusteczki rossmanowskie i nawet ładnie pachną i wytrzymałe są i to w takim ładnym pojemniczku :-D:-D Zakupiłam również mydełko bambino chociaż nie wiem czy się przyda skoro mam płyn do kąpieli ziajki:tak::tak: ale na wszelki wypadek jest zresztą to tylko nicały 1zł wiec luz:-D:-D

Chodzę po tych sklepach i kurcze tak mnie korci żeby cos tam jeszcze kupić jak bym mogła to bym całą fortunę świata straciła na takie bzdurki, ciuszki i kosmetyki dla dzidzi:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

AAAA mam pytanie jakie pileuchy miały otworek na pempuszek który nie odpadł??? Bo kupiłam huggisy newborn (28) i one nie mają a pampersy mają??:oo::oo::oo:

ja kupuję w TESCO-bo jest jak mi się wydaje najtaniej...
parę złotych, ale przy większych zakupach-czuć różnicę...
a ja jadę dziś po łóżeczko lalalalalallaa:-) tylko kurna jaki materacyk??
My kupujemy w auchanie.
Super pochwal się później łóżeczkiem;-)
Zapisuje sie do fanklubu żyrafowego:-D:-D:-D:-D
Dla lubiących żyrafy, zmówiłam taką grzechotkę
Grzechotka drewex ŻYRAFKA nowość zobacz i kup (718460685) - Aukcje internetowe Allegro

Dziewczyny jak bedziecie robic zakupy w tesco to wyrobcie sobie ta nowa karte na punkty. Za kazde wydane 2 plny jest 1 punkt, nagrody od 300 punktow.
Dokładnie.
a ja byłąm w lidlu i się rozczarowałam bo chciałam kupić rajstopki a już nie było. w jeden poranek wszystko rozebrali.....:eek:
Tam to chyba trzeba iść z samego rana jak się promocja zaczyna.

AAAA mam pytanie jakie pileuchy miały otworek na pempuszek który nie odpadł??? Bo kupiłam huggisy newborn (28) i one nie mają a pampersy mają??:oo::oo::oo:
Ja też mam bez dziurki ale położne mówiły że można odwinąć pieluszkę i też będzie ok.

reklama
Dziewczyny jak bedziecie robic zakupy w tesco to wyrobcie sobie ta nowa karte na punkty. Za kazde wydane 2 plny jest 1 punkt, nagrody od 300 punktow. Niby nic, ale ziarnko do ziarnka i sie nazbiera. Szczegolnie ze karta jest darmowa, wyrobienie zajmuje 2 minuty a potem jak sie kupuje jakies ciuszki czy cos to punkty sie szybko gromadza.
Ja w niedziele kupilam w tesco 2 paczki bodziakow bo byly w promocji.
Dzisiaj w Selgrosie kupilam 2x Pampers 1 (te po 43 szt) i 2x Pampmers 2 (po 94 szt.), do tego wkladki Bella, patyczki Dzidzius i 10 szt pieluch tetrowych (wiecej mi nie potrzeba).
Ja nie przepadam z kolei za chusteczkami Nivea i zostaniemy napewno przy Pampers na zmiane z Huggies. Pampers sa jak dla mnie najlepiej nawilzone, a Huggies nie dosc ze fajnie nawilzone to jeszcze dosc grube. Nivea byly dla nas troche za suche.
ja to mam- ale nie wiem czy sie opłaca- za 300 pkt- czyli wydane 600 zł jest bon UWAGA! na cale 3zł!!!!!!!!:szok::-D:-D:-D a co najlepsze- nie na co chces w Tesco- tylko- na wybrane produkty- czyli pewnie to co im wogóle nie schodzi:-D
troche mało jak a udostępnienie i zgode na przetwarzanie danych- no ale juz po ptakach:-D:-D:-D

Do góry