reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

cześć laseczki :-D

ja własnie wygrałam aukcję..ze spiworkiem do wózeczka i jestem happy :-D
a dzis udało sie nam w promocji kupić termometr do mierzenia dzidzi temperatury w uszku :tak:
dzień mozna zaliczyc do udanych pod względem zakupów :tak:

wasze skarby i kąciki są cudne!

reklama
a ja jutro muszę pokazać te wasze foty mojemu M:-D że wy juz macie wszystko gotowe :szok:a ja jeszcze nie!! oczywiście to wina M to się przestraszy

Mój m. chyba wreszcie dał się przekonać do pomysłu pomalowania łóżeczka, powiedział, że dziś po pracy się za to weźmie, zobaczymy.
Ale przyznam, że posprawdzał i wszystko zrobił przy turystycznym i przy wózku, więc jakby co to mały będzie miał gdzie spać. Ale wcześniej rozkładać łóżeczka nie będziemy, nie ma sensu, żeby nam przestrzeń w mieszkaniu zajmowało póki nie ma takiej potrzeby.

A ja muszę dziś za prasowanie i sortowanie następnej części ciuszków się wziąść, mam już szczerze dość, za dużo tego wszystkiego.

Asheara no kącik masz super nie ma co dyskutować... Widzę że wy macie duże pokoiki i się fajnie mieścicie a ja mam taki pokoik popierdułkę i z M się gnieździmy. Co prawda nie jest aż tak źle... Dam zdjęcie później....

cyniczna, kawał dobrej roboty odwaliłaś. Tylko pogratulować:-):-)

Asheara, ładniutki kącik i ubranek sporo. Ja nie mam za dużo ubranek bo wszyscy mi mówią, że i tak nie ubiorę we wszystko dzidzi. Jeszcze bratowa M ma mi uszykować ubranka po swoich córeczkach więc zobaczę co to będzie i ewentualnie coś dokupię.

A na razie mam:
8 body, 6 pajacyków bawełnianych
planuję kupić jeszcze 2 takie grubsze pajacyki
2 czapeczki
rękawiczki
4 pary skarpetek
2 dresiki
3 spodenki
5 bluzeczki
będę na pewno potrzebowała kombinezonik ale to jak mała się urodzi i będę wiedziała jaka jest duża i jaki rozmiar kupić.

To z takich ubrankowych rzeczy. Zobaczymy co dostanę. Wtedy najwyżej coś dokupię ale wydaje mi się że na sam początek wystarczy.

Asheara, Asieńka kąciki super. Wszystko gotowe dla małego lokatora :-)

Ja już swój kącik też prawie skończyłam. Czekam tylko na nieszczęsne naklejki z Pepco, bo 2 szt im zostały ale ja wybrałam inny wzór.

Ciuszki też już mam wyszykowane, wczoraj skończyłam je rozmiarami sortować.

Pieluszki jednorazowe też już mam przyszykowane. Z nimi trochę zaszalałam. 1 mam 43 szt., ale 3 to już 150 ;-). Akurat była promocja w Carrefurze i taka duża paczka kosztowała 75 zl, a miałam jeszcze dwa talony na 20 zł, więc wydałam na nie 55zl. Pozostało więc kupić jedną paczkę 2.

sliczne kąciki :-)
U nas łozeczko maz rozłożył wczoraj, żebym nie musiała sama się z tym bawić później, ale póki co nie ubieram, muszę jeszcze zamówić nowy materacyk i dodatkowy komplet ochraniacz, prześcieradełko, przybornik itd..
Pampersów mamy 2x43 newborn 1 i 2x74 new baby 2.Do tego dycha tetry - fajne są z tego potem ścierki :-D
ciuchów nie liczę.. nie chce się mi :-) a jeszcze dwie koleżanki mają oddać mi ciuchy po Zuzce.

Podoba mi się Coneco Barracuda - coraz bardziej... :-D

ja narysowałam kilka obrazków i przyczepiłam na ściane nad łóżeczkiem....

Załączniki

• Zdjęcie 0048.jpg
    Zdjęcie 0048.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 62
  • Zdjęcie 0049.jpg
    Zdjęcie 0049.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 56
  • Zdjęcie 0050.jpg
    Zdjęcie 0050.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 64
  • Zdjęcie 0051.jpg
    Zdjęcie 0051.jpg