Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja też słyszałam w telewizji kiedys był program, że te poporodowe pasy nie są dobre, tak jak mówisz rozleniwiają mięśnie i do niczego dobrego to nie prowadzi, ale miałam na myśli te ortopedyczne ciążowe do podtrzymywania brzucha, nie poporodowe, jednak chyba sobie odpuszcze , 140 zł trzeba dać za taki porządniejszy, a brzucha w sumie nie mam olbrzymiego, bardziej piersi jak arbuzy![]()
i przeglądam od kilku dni pisma wnętrzarskie zamiast "Moje dziecko" itp. bierze mnie na zmiany w domu.....A wiesz, jaką mam ochotę salon przemalować? Tak mi sie marzy metarmofoza tego salonu na szaro-fioletowy... Ale się trochę boję, że nie zdążę i mnie ten remont po powrocie ze szpitala straszyć jeszcze będzie :-);-)Cyniczna to ja pierwsza Cię pochwale, kupa roboty za Tobą , gratulacje, widzę, że też Cię dopadł syndrom wicia gniazda, ja też zmiany w kuchni poczyniłam, zamówiłam w końcu szybe między meble, po 4 latachi przeglądam od kilku dni pisma wnętrzarskie zamiast "Moje dziecko" itp. bierze mnie na zmiany w domu.....