reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Podoba mi się Coneco Barracuda - coraz bardziej... :-D
Pójdź do sklepu, przejedź się i spodoba Ci się znacznie mniej. Mi miłość do tego wózka tak właśnie przeszła... i to błyskawicznie....

Luizka, no ma się te talenta :-D Niestety cokolwiek bym nie rysowała, to mi zaraz jakaś architektura wychodzi hahahahahaha

Dziewczyny śliczne porobiłyście kąciki dla Waszych Skarbów :tak::-), tak od ranka tu zaglądałam i aż mnie dziś zmobilizowało i porobiłam jakieś zakupy na allegro. Teraz tylko czekać .....

Sprawdziłam, czego nie mam. I z zadowoleniem stwierdzam, że brakuje mi jedynie łóżeczka, które zamówiłam na koniec września, wanienki i przewijaka (termin zakupu jw.). Usatysfakcjonowana jestem.

Pójdź do sklepu, przejedź się i spodoba Ci się znacznie mniej. Mi miłość do tego wózka tak właśnie przeszła... i to błyskawicznie....

Luizka, no ma się te talenta :-D Niestety cokolwiek bym nie rysowała, to mi zaraz jakaś architektura wychodzi hahahahahaha

byłam jeździłam sprawdziłam. Jedyny minus jak dla mnie to fakt, ze przednia oś jest skrętna tylko w połowie a nie o 360 stopni jak w np.Toledo. Toledo stał obok - jak zobaczyłam jego spacerówke to przypomniała mi się ta moja z wózka wielofunkcyjnego, którą wywaliłam na śmietnik.
Baracuda podoba mi się za wykonanie i za spacerówkę własnie. Jest mała, zgrabna, mozna ją zamocować w obu kierunkach, dużo lepsza dla dziecka do 12 miesiecy niż w Toledo. Moja pierwsza w xadventure star była identyczna (zresztą Toledo jest na nim wzorowane tyle ze zamiast pianek ma koła pompowane i jest lepiej wykonana gondola) i zeby posadzic w niej półroczna Zuzę musiałam jej ściągać maksymalnie pasy bezpieczenstwa i dodatkowo spinac sznurkiem...a dla starszaka spacerówkę mam, zwykłą - więc ta Barracuda byłaby w sam raz...
Mówie - jedyna wada to półskrętna oś - ale identyczna ma Mutsy urban Rider.
No nic narazie i tak nie mamy kasiory :-)

Teściowa mi powiedziała, że zamówiła dla małego wyprawkę składającą się z 75 części, nie mam zielonego pojęcia, co w niej będzie, więc na razie nic nie kupuję. poza tym zamówiła jeszcze śpiworek i coś tam jeszcze. zdębiałam, jak oznajmiła, że wydała na to 1100zł :eek::eek::eek::eek: a wiem, że kasą nie śmierdzą. no ale co się dziwić, ich pierwszy wnuk, więc szaleją.

reklama
Do góry