mayo
Fanka BB :)
To czekamy na fotki;-)ja dziś kupilam wózek CONECO V3 WÓZEK szary chociaż bardziej mi się podobał V4
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To czekamy na fotki;-)ja dziś kupilam wózek CONECO V3 WÓZEK szary chociaż bardziej mi się podobał V4
moja koleżanka miała taki podobny wózek i biedna nie mogła wejść do autobusu więc zawsze szła na piechoteTaaa, cudo... tylko spróbuj takim metrowcem pod krawężnik podjechać ;-) No i takie długie wózki mają jeszcze jedną wadę - jak rozłożysz przednie oparcie na płask, to ten dzieciaczek z tyłu ma mało miejsca na nóżki. Ja już wszelkie takie wynalazki przeglądałam ;-)Wybrałam to http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?cPath=6_29&products_id=1056&<osCsid> ;-)
Prezentuję furę Bianki i fotelik, spacerówka w kartonie w piwnicy.
Ukłony dla Catedry:-) dzięki niej oszczędziłam pare stówek, dzięki Kochanie.