reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Abeja kubuś rewelacja, jak będę na swoim to pomyślę nad czymś podobnym :tak: A królestwo panny Zuzy jest rewelacyjne;-)

Ja nad nawilżaczem się zastanawiam aczkolwiek nie jestem przekonana z tych samych względów co Cyniczna. Ale zobaczymy jak to będzie jak będzie maluda na świecie bo tak na sucho ciężko mi powiedzieć:-p:-p

reklama
Asiu super te gwiazdeczki :-)
Amelko brzuszek mam normalny ale miałam obszerną bluzę Damiana ubraną, więc kobiecinka nie zauważyła...ja jej z błędu nie wyprowadziłam tylko odparłam "taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" i już na bank wszyscy wiedzą "że urodziłam"
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Abeja pokoik słodki i bardzo dziewczęcy :tak::tak:

Asia co do nawilżacza powietrza, w przypadku kiedy nie możecie przykrywać niczym mokrym grzejników, to dobry pomysł... Ja myślałam o takich nawilżaczach które się wiesza na grzejnikach i wymienia w nich wkłady - kiedyś coś takiego widziałam w sklepie... Po przeprowadzce na pewno będziemy musieli sobie coś takiego zafundować... Z mokrym ręcznikiem szalałam w akademiku, bo tam nie dało się regulować temp. a grzejniki dawały na maksa - rezultat nie był zadowalający...
po godzinie ręcznik był suchy jak pieprz a powietrze wciąż takie samo...

W ogóle co do komfortu oddychania i funkcjonowania w mieszkaniu z kaloryferami w porównaniu do mieszkania z piecem kaflowym to niebo a ziemia! Jedna zima z piecem uświadomiła mi jak dobrze się śpi, nie zasycha i nie piecze w nosie i ustach, przeżyłam szok, że tak można w ogóle :szok::szok::szok:
No i poza tym, że roboty jest koło pieca to mi się on bardziej podoba niż kaloryfery... Temperaturę mieliśmy tak ok 20-23stopni więc nie było źle - chyba że nas nie było cały dzień to spadała do 19...

ja właśnie dostałam paczkę z akcesoriami TT: butelka 150 ml (póki co starczy), szczotka do butelki, pokrowiec na butelke, nożyczki, cążki, szczotka do włosów no i musiałam wziąść też coś dla starszaka, zeby nie czuła się pokrzywdzona - wiec ma mega wypasiony bidon :-)

nie wiecie przypadkiem czy te butelki z tworzywa typu Tommy T. można myć w zmywarce ??? nie mogę się doczytać w instrukcji:baffled:

Asiu super te gwiazdeczki :-)
Amelko brzuszek mam normalny ale miałam obszerną bluzę Damiana ubraną, więc kobiecinka nie zauważyła...ja jej z błędu nie wyprowadziłam tylko odparłam "taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" i już na bank wszyscy wiedzą "że urodziłam"

:-D:-);-):-D:-);-) dobre ....

ja właśnie dostałam paczkę z akcesoriami TT: butelka 150 ml (póki co starczy), szczotka do butelki, pokrowiec na butelke, nożyczki, cążki, szczotka do włosów no i musiałam wziąść też coś dla starszaka, zeby nie czuła się pokrzywdzona - wiec ma mega wypasiony bidon :-)

Też cały asortyment kosmetyczno - pielęgnacyjny zamówilam z TT, buteleczki już miałam a domówiłam te termoopakowanie. Kosmetyki ... dlugo myślałam, czytałam i zdecydowałam się na początek na serię z Nivei. No i czekam teraz grzecznie na paczuszkę. A Jelpa też zamówiłam z allegro - cena całkiem korzystna a koszt przesyłki bez zmian więc co bedę potem po sklepach szukać i tachać do chałupki jak kurier wszystko dostarczy :-D

Super:-)

nie wiecie przypadkiem czy te butelki z tworzywa typu Tommy T. można myć w zmywarce ??? nie mogę się doczytać w instrukcji:baffled:
Nie mam pojęcia.

Tutaj moja Kinia będzie spać.

Załączniki

• łóżeczko mini.jpg
    łóżeczko mini.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 110
śliczny kącik........
widziałam Jelpa w promocji w Lidlu jesli się nie mylę, cena jak na allegro 27,99 zł, no i nie trzeba za przesyłke płacić:tak:, chociaż ja oczywiście zapłaciłam, bo już dawno zakupiłam:baffled:
a ja korzystając z pięknej pogody piorę dzisiaj moje miśki, pluszaki itp. heh wspomnienia powracają , niektóre od tzw. "pierwszych chłopaków" jeszcze :-) ale całkiem ładne do dzisiaj

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry