reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Co do gadżetów i zabawek to zauważyłam że mala zaczęłą sie już przyglądać karuzelce i innym zabawkom także w koncu jakiś pożytek z nich będzie bo jak na razie to tylko leżaczek-bujaczek dwał radę a konkretnie jego wibra :-D

Odnośnie wózków mam x-landera xq który jest kubełkowy ale wybrałam go świadomie po licznych testach;-) bo wbrew pozorom ma regulację i specjalne wkładki dzięki którym dziecko moze również swobodnie lezec a poza tym jak mala tylko zacznie chodzic na bank kupuję jakąś zgrabniutka parasolkę typu cybex albo maclaren:tak:

reklama
a propos wózków, wczoraj w dd tvn było o testach szkodliwych substancji, z których zrobione są wózki. Na 14 testowanych tylko 4 w testach nieszkodliwości otrzymało dostateczną ocenę. Reszta niedostateczną. Ściągnęłam ze strony wyniki testu - są zatrważające.

Luzia quinny buzz jest prześlicznym wózkiem i do tego jest baaaaardzo zgrabniutki... zgadzam się z Tobą, ja też kiedyś na niego chorowałam...

Abeja nie ogladałam TVNu ale kilak lat temu czytałam o tym w jakiejść gazecie... najgorzej podobno jest z materiałem, z któego wykonane sa rączki do wózków...

kurcze dostęp do tego artykułu o wózkach jest płatny:eek:

a co do spacerówek to mi się podoba maxi cosi mura 4. ale jeszcze się nie zdecydowałam jaki kupie

a propos wózków, wczoraj w dd tvn było o testach szkodliwych substancji, z których zrobione są wózki. Na 14 testowanych tylko 4 w testach nieszkodliwości otrzymało dostateczną ocenę. Reszta niedostateczną. Ściągnęłam ze strony wyniki testu - są zatrważające.

Abeja mam prośbe podałabyś ten ranking na forum, ciekawa jestem która firma ( te 4) przeszła testy.pozdrawiam

Ps Mam pytanie do mam które używają laktatora MEDELA MINI ELEKTRIC , potrzebuje kupić coś takiego , czy możecie mi napisać jak się sprawdza i u którego sprzedającego z allegro go nabyłyście!!!!!!!!! Teraz używam ręcznego drewex jest fajny ale to męczące dla rąk.Czy polecacie medele????? z góry dziękuje za odpowiedź

Ostatnia edycja:
reklama
Czy któraś z was wie czy są takie karuzelki do łóżeczek turystycznych? bo narazie widziałam takie na szczebelki nawet sama jedną taką mam ale kompletnie nie da się jej przymocować a próbowałam na różne sposoby już..... Na początku myślałam ze bez karuzeli się obejdzie ale on tak fajnie obserwuje wszstko......:-(

A i chciałam się zapytać Jagody czy jes zadowolona z tego lężaczka bujaczka Fisher Price???

Do góry