reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Dziewczyny - jaki leżaczek - bujaczek polecacie? ja myslalaam o tkaiej hustawce, bujaczku fishera 3w1 ale niw wiem czy to ne jest zbędny wydatek - 500zł .
FISHER-PRICE - SMART STAGES DELUXE 3W1 - HUŚTAWKA - LEŻACZEK sklep internetowy zabawki Wrocław

Chciałąbym już Emilkę kłaść do takiego leżaczka.

Myślałam też o takich, ale mają jakieś takie "cienkie" nóżki:sorry:

LEŻACZEK - BUJACZEK - FISHER PRICE - RÓŻOWY sklep internetowy zabawki Wrocław

nie wiem czy chicco nie jest lepszy:
LEŻACZEK BUJACZEK - CHICCO CADDY HAWAII sklep internetowy zabawki Wrocław

Koleżanka mi odradza fisher Proce, wlasnie ze względu na delikatny stelaż.

reklama
Dziewczyny - jaki leżaczek - bujaczek polecacie? ja myslalaam o tkaiej hustawce, bujaczku fishera 3w1 ale niw wiem czy to ne jest zbędny wydatek - 500zł .
FISHER-PRICE - SMART STAGES DELUXE 3W1 - HUŚTAWKA - LEŻACZEK sklep internetowy zabawki Wrocław

Chciałąbym już Emilkę kłaść do takiego leżaczka.

Myślałam też o takich, ale mają jakieś takie "cienkie" nóżki:sorry:

LEŻACZEK - BUJACZEK - FISHER PRICE - RÓŻOWY sklep internetowy zabawki Wrocław

nie wiem czy chicco nie jest lepszy:
LEŻACZEK BUJACZEK - CHICCO CADDY HAWAII sklep internetowy zabawki Wrocław

Koleżanka mi odradza fisher Proce, wlasnie ze względu na delikatny stelaż.

Kasiulec ja mam ten leżaczek chicco... jest super jakości i mam porównanie do fishera i naprawdę moja mała uwielbia ten leżaczek chicco... uwielbia te zabaweczki na pałąku a ta wkładka dla niemowlaczka jest baaardzo milutka w dotyku... nie ma sensu wydawać 500 zł ...

Polecam chicco...

Kasia na hustawkę przyjdzie jeszcze czas :) ja już widzę szczęście mojej małej bo ten leżaczek chicco na takie rączki materiałowe z boku do przenoszenia i czasami jak nim trochę pobujam to młoda jest zafascynowana bujaniem :D

Załączniki

• 200911132433.jpg
    200911132433.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
A my mamy takie leżaczki http://img.nokaut.pl/p/e3/36/e33661129bb78713745848b97e59af64500x500.jpg i powiem Wam, że strasznie są fajne. Przede wszystkim są do 18 kg (i rzeczywiście stelaż jest solidny), a wiem, że taki leżaczek nawet i dla dwulatka jest potrzebny .Ma wtedy swój wlasny mebel, który może sobie przestawiać, spać w nim. Moja córcia uwielbiała swój. Miała Primi Sogni wtedy, ale niestety nie do 18 kg i jak miała 2 latka to obłamała tą podstawkę (nie wiem jak to nazwać) na nóżki. Ale jej związałam sznurkiem i posłużył jej do pójścia do przedszkola ;-)

Kasiulec ja mam ten leżaczek chicco... jest super jakości i mam porównanie do fishera i naprawdę moja mała uwielbia ten leżaczek chicco... uwielbia te zabaweczki na pałąku a ta wkładka dla niemowlaczka jest baaardzo milutka w dotyku... nie ma sensu wydawać 500 zł ...

Polecam chicco...

Kasia na hustawkę przyjdzie jeszcze czas :) ja już widzę szczęście mojej małej bo ten leżaczek chicco na takie rączki materiałowe z boku do przenoszenia i czasami jak nim trochę pobujam to młoda jest zafascynowana bujaniem :D

no to rozglądam się za chicco, może uda mi się jakiegoś używańca kupić:)

A my mamy takie leżaczki http://img.nokaut.pl/p/e3/36/e33661129bb78713745848b97e59af64500x500.jpg i powiem Wam, że strasznie są fajne. Przede wszystkim są do 18 kg (i rzeczywiście stelaż jest solidny), a wiem, że taki leżaczek nawet i dla dwulatka jest potrzebny .Ma wtedy swój wlasny mebel, który może sobie przestawiać, spać w nim. Moja córcia uwielbiała swój. Miała Primi Sogni wtedy, ale niestety nie do 18 kg i jak miała 2 latka to obłamała tą podstawkę (nie wiem jak to nazwać) na nóżki. Ale jej związałam sznurkiem i posłużył jej do pójścia do przedszkola ;-)
a jakiej firmy sąto leżaczki?

Ups, zapomniałam, że ja to wiem ale nie wszyscy też muszą:sorry::-D
To są Fisher Price model M7930 Słonik. Ale są też dwa inne modele Fisher Price do 18kg. Chłopcom się podoba w nich leżeć i spać. A jak im włączam wibracje, to tylko suszą dziąsła :-D. Zapomniałam dodać, że oczywiście są używane i za oba dałam łącznie 150 zł

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry