reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Dziewczyny gratuluję Wam zakupu fotelików.:-) U mnie fotelik, w którym będzie Dziecina jeździć tyłem odpada, ponieważ teraz jak Bianka nie śpi podczas jazdy to zazwyczaj jej się nudzi. Zabawki nie pomagają nic a nic. Jak już wspominałam zdecydowałam się na Maxi-Cosi Tobi.

A tak w ogóle w piątek byłam z Małą i Teściówką na zakupach w Toruniu. Biance wpadły dwie nowe kiecki (jedna biała sztruksowa i druga letnia-kubusiowa) kilka bluzek z długim i krótkim rękawkiem, spodnie i dwie pary balerinek za chyba 16zł każda. W smyku zakupy robiłam w smyku też mają przecenę 30% na wszystkie buty- to tak dla Mam mających już większe dzieci. Dołączył do nas Wujek, brat D i Biance wpadła nowa eduk.zabawka

http://www.zabawki24h.pl/pl,product,warsztat_z_narzedziami_-_fisher_price,1294.html

Bianka jest tą zabawką zwchwycona, choć to "warsztat". Cóż...wujek nie ma dzieci;-)

reklama
Popieram, też polecam "warsztat" :tak:jest u nas od jakiegoś tygodnia i z dnia na dzień cieszy się coraz lepszym zainteresowaniem Olgidną

jak na razie jedną z bardziej lubianych zabawek jest taki edukacyjny trójkąt
Magiczny trójkąt od Smiki st.bardzo dobry (973449079) - Aukcje internetowe Allegro
mi udało się go kupić w zestawie z innymi zabaweczkami :-) ale jak widać można go za niewielką kaskę upolować a zabawy dziecko od groma

p.s. karolinusia czy Tobie też się wydaje, że ta "pani z zabawki" spiewa trochę z "dodowym" grymasem

Jednak znalazłam kulę, którą mamy:-)
Crawl and Learn Bright Lights Ball - VTech

I jest już lepiej, mniej się denerwuje:-). Misia można spersonalizować, czyli mówi Anna, można mu wybrać piosenki z listy i Anusia sama wybierała:-D. Już jej odpowiada:-). Robiliśmy to przez strone internetową i łącze USB

Asiu, mam putanko odnosnie wozka, ktory kupiliscie bo my mamy ten sam tylko inny kolor, czy wy kupowaliscie t wkladke zeby mozna bylo pasy zapiac czy nie? bo my nie mozemy sobie z tymi pasami poradzic i zastanawiam sie czy potrzebna nam ta wkladka czy nie? jezeli nie macie to myslisz ze dalabys rade zrobic zdjecie z zamocowanymi pasami w tym wozku bo nie mamy instrukcji :( bede mega mega wdzieczna!!!!!

KMS nie wiem, czy tam dodą "zalatuje"... :-Dw FP w tych śpiewających zabawkach jest chyba jeden kobiecy głos, albo mi się wydaje, bo w garnuszku też chyba słyszę tę samą babkę co w warsztacie.

ja tez nie mam dużo zabawek dla małego na razie starcza mu to co ma :) nowy doszedł tylko samochodzik taki co nóżkami sie odpycha dziecko i rower bmx na 4 kółkach akurat na następne lato :p mały dostał w prezencie :)

reklama
Do góry