Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Musimy teraz tylko kupic ten pojemnik, ktory przykleja sie do sciany i mozna w nim zabawki trzymac 
Dentico tego nie czytaj!!!!
Zosiula dostała od mojej chrzestnej kilka ubranek tej firmy BestaPlus
nigdy nie widziałam lepiej wykonanych i lepszych gatunkowo ubranek
polecam gorąco... są przepiękne

. Może jak kiedyś będe przejazdem w Sieradzu

Zapomniałam dodać, że najlepszą ze wszystkich zabawek jest, po prostu, mama
Mamę można gryźć, drapać, ciągać za co się da, chodzić po mamie, wspinać się, mama pobuja, potrzęsie i tany-tany zrobi
A jak mama ubierze coś ciekawego, powiedzmy, kolczyki, uuu, to wtedy jaka frajda!
Oczy jak pięciozłotówki i szczęka do podłogi ;-)ButelkaZapomniałam dodać, że najlepszą ze wszystkich zabawek jest, po prostu, mama
Mamę można gryźć, drapać, ciągać za co się da, chodzić po mamie, wspinać się, mama pobuja, potrzęsie i tany-tany zrobi
A jak mama ubierze coś ciekawego, powiedzmy, kolczyki, uuu, to wtedy jaka frajda!
Oczy jak pięciozłotówki i szczęka do podłogi ;-)

no jasneButelkaZapomniałam dodać, że najlepszą ze wszystkich zabawek jest, po prostu, mama
Oczy jak pięciozłotówki i szczęka do podłogi ;-)