reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
denticorzezywiscie to suer jest- mojea znajoma kupilam 2,5 letniej córe- i ma taką radochę, że hej:tak:

Kasiulec myślę że dla 5-latki to super zabawka :-) :tak: rozwija wyobraźnię i kreatywność, poza tym ćwiczy zdolności manualne i precyzyjne ruchy paluszków :-) to się jej przyda później w nauce pisania :tak: No i do tego fajnie można tę zabawkę wykorzystać w zabawie w sklep ;-) a w takich zabawach 'fabularnych' biorą udział dzieci właśnie mniej więcej w tym wieku - wcześniej raczej bawią się same lub obok siebie - jeśli są w towarzystwie rówieśników.

Moja chrzesnica od 3 roku uwielbiała ciastolinę i piaskolinę :tak:tylko jak była młodsza to najlepszą zabawą było mieszanie wszystkich kolorów w jedną kulę i wychodził paskudny kolor, taaak wtedy się cieszyła bardzo :-D

Dentico my mamy ten panel do kąpieli całkiem przyjemne dźwięki, grają tylko jak nalewa się do nich "instrumentów" wodę, każdy gra inne dzwięki i ładnie łączą się w całą melodyjkę :tak::-)

Aga dzięki za info. o jeździku :tak:

Pszczólka ma taki fajny stoliczek z FP jest naprawde super, Igor się nim fajnie bawił, pierwsza zabawka która go naprawde zainteresowała. I przede wszystkim prosta w obsłudze dla takiego malucha. Bogato wyposażona. Muszę się w niego zaopatrzyć, ale na allegro nie widziałam używanego w polskiej wersjii językowej.

reklama
Kasiulec - Ciastolina jest super, koleżanki córeczka świetnie się tym bawi! I dokłądnie robi tak jak pisze KMS :) miesza wszystkie kolory , ale to 3 latka.

Luiza- te stoliczki są fajne. Są też takie, które się w takie tablice przerabia. Ostatnio byliśmy u kuzynki i jej synek ma takie cudo. Filip był zachwycony.

Do góry