Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja kupięDziewczyny chciałam Wam pokazać jaki fajny prezent dla kilkulatków znalazłam. Szkoda że mam chrześniaka a nie chrześnice bo bym kupiła na dzień dziecka.
CIASTOLINA LODZIARNIA 4TUBY PLAY-DOH - HASBRO ! TV (1039498139) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
rozwija wyobraźnię i kreatywność, poza tym ćwiczy zdolności manualne i precyzyjne ruchy paluszków :-) to się jej przyda później w nauce pisania
No i do tego fajnie można tę zabawkę wykorzystać w zabawie w sklep ;-) a w takich zabawach 'fabularnych' biorą udział dzieci właśnie mniej więcej w tym wieku - wcześniej raczej bawią się same lub obok siebie - jeśli są w towarzystwie rówieśników.
tylko jak była młodsza to najlepszą zabawą było mieszanie wszystkich kolorów w jedną kulę i wychodził paskudny kolor, taaak wtedy się cieszyła bardzo
:-)