reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Dziewczyny, kiedyś wspominałyście o tych puzzlach piankowych. Wczoraj widziałam je w Pepco za 14,99. Nie wiem tylko ile ich tam jest, ale chyba było 5 rzedów po 8 w jednym (ale nie wiem, czy dobrze pamiętam).

ale Ty chyba mówisz o tych małych puzzlach bo te co my mamy na podłogach są pakowane po 10 sztuk w paczce... 30x30cm

Catedra super zakupy:-) A nocniczek wygląda jak jakaś ozdoba- śmiało można postawić nawet na środku pokoju ;-)
Ja chciałam kupić taki grający z bajerami z FP, ale zrezygnowałam z tego pomysłu. Boję się, że młody będzie traktował go bardziej jak kolejną zabawkę.
A za tym gryzakiem jeżdżę już chyba 2 tygodnie i nigdzie nie mogę dostać:confused:

hehehe no właśnie dlatego mi się podoba... chociaż osobiście uważam, że nocnik za 60 zł to przegięcie :p ale właśnie design mi się spodobał i dokupiłam z tej firmy jeszcze zestaw obiadowy :) ja jestem gadżeciarzem :DDDD jest świetny jakościowo :) a wiecie, że ja mam na tym punkcie świergla :p

reklama
Na żywo widziałam. Ale chyba raczej jeden nie ma 30 cm... kurde, sama już zgłupiałam;-) Dziś prawdopodobnie będę znów w Pepco to raz jeszcze się przyjrzę.

Boozqowa ja go oglądałam w sklepie jak szukałam spacerówki. Jest bardzo fajny,lekki, dużo miejca dla dziecka i pięknie się prowadzi.gdyby się składał jak parasolka to bym wzięła. Prawie go kupiłam w takim ładnym zielonym kolorku.:tak:

boozqowa odradzam. Ładnie wygląda ale bardzo szybko się psują i cholernie skrzypią....

reklama
chciałam Wam bardzo polecić tę siateczkę na owoce co kupiłam. Rewelacja. Wsadzam małej zimne jabłuszko do środka, siateczka jest lekko szorstkawa więc masuje dziąsełka i mała sobie żuje i żuje. Bardzo jej się to podoba :)

aha i kupiłam małej pastę do zębów nenedent (firmy dentinox) i codziennie wieczorem szczotkujemy zęby :) też super zabawa :)

Do góry