reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

moja siostra miała ten graco, ma skretne koła, nawet widac na fotce ze ma takie szare guziczki do klikniecia zeby zablokowac. dobry jest. i fajny kolor zielony/

reklama
ja kupiłam w zwykłym dziecięcym... w smykach ją widziałam. Taka w ludzkiej cenie jest firmy nuby, ja dalam 25 zł. Na allegro też są :) wpisz nuby i na pewno na pierwszej stronie Ci wyskoczą

a ja obkupiłam wczoraj Maksa.....:zawstydzona/y:

w ciuszki
Komplet: letnie spodenie i koszula LADYBIRD 6-9m (1049799018) - Aukcje internetowe Allegro
Komplet: krótkie spodenki i koszula NEXT na 6-9m (1049790681) - Aukcje internetowe Allegro
Komplet na lato: spodenki i koszulka 9-12 m-cy 80c (1049824350) - Aukcje internetowe Allegro
Krótkie spodenki i koszula DEBENHAMS 9-12 m-cy (1049829119) - Aukcje internetowe Allegro

Krótkie spodenki i 2 koszulki NEXT i GEORGE (1047050522) - Aukcje internetowe Allegro (to pewnie było za małe ale dla picu dałam 1zł, moze akurat spodeni będą pasować, a potem wszystko sprzedam drożej;-) )

BUCIKI REEBOK + SKARPETKI ADIDAS (1048828614) - Aukcje internetowe Allegro

to na dzien dziecka(wiem, wiem moze nie do konca dla chłopca, ale mi się podoba...:zawstydzona/y::-D)
M się śmieje, że to dla dsiewczynki, ale to przeciez nie lustro z malowidłami, tylko dla gwiazdy;-) a Maks mi sie dobiera do mojego lusterka zawsze jak się chce pomalować:-D
MUZYCZNE INTERAKTYWNE LUSTRO FISHER PRICE ZOBACZ! (1042286498) - Aukcje internetowe Allegro
te lustro dostanie na dzień dziecka:-)

i jeszcze to: dla picu jej napisałam czy sprzeda za 75 zł z wysylką gratis i się zgodziła, więc wziełam, bo się oplacało:-D
Zestaw zabawek edukacyjnych dla Twojego dziecka (1043629355) - Aukcje internetowe Allegro

WSZYSTKO UDAŁO MI SIĘ WYRWAC SUPER TANIO:-)

ale ogólnie wydałam baaaaaaaaaaaardzo dużo:baffled:

Ostatnia edycja:
Medeuska, super zakupy. Jak mi przyjdzie kasa z becikowego, to też zamierzam coś na chłopaków wydać bo im się powoli nudzą te zabawki, które mają. I muszę książeczki odzyskać. Cały worek 120l pożyczyłam kuzynowi, z części już jego chłopcy powyrastali, więc pewnie uda mi się odzyskać.

Dentico właśnie droższe:-p
na wyprzedażach w h&m reserved zarze i innych, czy nawet bez wyprzedaży fajne rzeczy(nie zwykłe koszulki czy dresy) kosztują duuuuuuuuuużo więcej niż śliczne dziewczęce ubranka...
no bo zwykły t-shirt kupisz nawet za 10zł bez wyprzedazy w C&A.. no ale to zwykła koszulka;-) a jak chcesz zaszaleć i kupić bajerancką koszule to już wydatek rzedu 50zł:dry: i raczej rzadko sa te fajne ubranka na wyprzedażach:dry::dry::dry::dry:

teraz akurat mi się tak trafiło, że późnym wieczorm nikt nie licytował i wyrwałam tanio uzywki:rofl:

Gemelo ja też własnie szaleje z becikowego:rofl:
jedynie te lustro Maks dostanie na Dzien dziecka;-)

reklama
Do góry