reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

my tez sie przymierzamy do przejażdżki rowerowej, mamy jeden rower drugi wypożyczymy właśnie z taka przyczepka jak catedra pokazywała albo z siedziskiem, napisze jak bedziemy po, Asia ma butki 19, a glowke to nie wiem nawet musze zmierzyc,

reklama
Planujemy zakup wózka tego typu http://www.3kola.pl/pl/produkty.html czy ktoś z Was, albo Waszych znajomych miał możliwość sprawdzenia go w praktyce ?
Zamierzamy prowadzić go jeżdżąc na rolkach, ja jeszcze nie miałam rolek na nogach, może będzie dla mnie podporą w początkach nauki ;)
Widziałam jak kobieta prowadziła podobny wózek jadąc na rolkach z dość dużą prędkością wyglądało super . W Polce nie są to popularne wózki no, ale jednak są w sprzedaży wiec ktoś je kupuje J

Catedra - a jest BEFADO gdzieś w centrum warszawy ?

kicia nie mam pojęcia. Ale wiem, że swiat dziecka ma ich buciki. Taniej dużo taniej jest w ich sklepie internetowym. Ja teraz kupię tylko tak następne pary

eee tam, ja wolę zapytać Catedrę, bo Catedra to takie nasze forumowe Google jest :-D :-D :-D
Catedra, dzięki ;-)

bueheheheheheh

Chciałabym Natalce kupić jeździk. W Olsztynie nie znalazłam nic odpowiedniego, a na allegro wszystkie wydają się fajne i stabilne. Mogłybyście poradzić na jaki warto zwrócić uwagę, a jakiego na pewno nie kupować?
A i dzięki poolsztyńskiej nawigacji - catedrze kupiłam dziś małej kapciuszki
kapcie BEFADO 23 wiosna 2010 ZDROWA STOPA (1118392013) - Aukcje internetowe Allegro
i kubek niekapek z którego Księżniczka Natalka wreszcie pije ( a sporo już ich wypróbowałyśmy... )
BABY NOVA -KUBEK NIEKAPEK 300ml (1161262162) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Chciałabym Natalce kupić jeździk. W Olsztynie nie znalazłam nic odpowiedniego, a na allegro wszystkie wydają się fajne i stabilne. Mogłybyście poradzić na jaki warto zwrócić uwagę, a jakiego na pewno nie kupować?
Niestety, ja totalnie Ci nie pomogę../
natomiast chętnie zadam pytanie, takie.. mocno laickie: po co dzieciom chodziki?
czy to raczej sprzęt dla rodziców?
czy chodzi o to, że tam się wsadza malucha i on się szczęśliwy wreszcie czymś sam zajmuje... ? czy jak to działa.... ? ... totalnie się na tym nie znam, bo nigdy nie widziałam dziecka w chodziku.. a intryguje mnie to

Do góry