reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

jaki rozmiar bucików kupujecie dla dzieci?
ja mierzyłam swojej stópkę ma niecałe 11 cm. I nie wiem czy powinnam jej kupic 18 czy 19?
:confused:
niechodki z mothercare ma nr 2 ( up 9)
cocodrillo - niedawco wyrosła z nr 2 teraz nr 3 (choć jeszcze luźny)

Krzyś ma długość stopu 13 - to mu kupiłam rozmiar 20 i wydaje się być akuratni.. nie chciałam kupować większych, bo by sie potykał...

catedra kupiłam buty pod wpływem Twojej reklamy befado i wydają się być superanckie :)

reklama
Krzyś ma długość stopu 13 - to mu kupiłam rozmiar 20 i wydaje się być akuratni.. nie chciałam kupować większych, bo by sie potykał...

catedra kupiłam buty pod wpływem Twojej reklamy befado i wydają się być superanckie :)

w befado to jeszcze chyba my chodziłyśmy... ja na pewno :D

Catedra zainspirowana twoją opinią o Befado znalazłam ich sklep ( o dziwo na mojej ulicy :) ) i kupiłam Julce 2 pary. Najpierw wzięłam 19 przyszłam do domu przymierzyłam jej i się w nich utopiła. Poszłam z nią zmierzyli jej nóżke, ma 11 cm i wymieniłam na 18 choć i tak są jeszcze troche za duże. Jakość ok i bardzo przystępna cena. Na jesień zdecyduje się na skórkowe, takie mięciutkie.

BEFADO - wygoda i zdrowie naszych stp

Ostatnia edycja:
reklama
Catedra zainspirowana twoją opinią o Befado znalazłam ich sklep ( o dziwo na mojej ulicy :) ) i kupiłam Julce 2 pary. Najpierw wzięłam 19 przyszłam do domu przymierzyłam jej i się w nich utopiła. Poszłam z nią zmierzyli jej nóżke, ma 11 cm i wymieniłam na 18 choć i tak są jeszcze troche za duże. Jakość ok i bardzo przystępna cena. Na jesień zdecyduje się na skórkowe, takie mięciutkie.

no na Zośkę to takie już przy małe są 18... pewnie ze dwa-trzy tygodnie ponosi i będzie trzeba nowe kupić... a buciki fajne i jak mówisz w normalnej cenie :)

a mam te modele
http://www.sklep.befado.pl/index.php?c=produkt&id_pro=2834
inny kolor ale ten sam model
http://www.sklep.befado.pl/index.php?c=produkt&id_pro=2841

aha kupujcie w ich sklepie internetowym. Ja kupiłam jedną parę w Olsztynie, jedną w Wawie i obydwie kosztowały 35-40 zł. Więc opyla się u nich kupować :)

My kupiliśmy Ani pumy 18, 11 cm, ale po dwóch tygodniach już przyciasnawe się robią, chyba wielka stopa mi rośnie:-D:-D:-D
no to chyba podobna noga do Zochy bo ja mam dwie pary nike dla małej i jedne 18,5 też już się robią ciasne... ale czekają różowo-białe w rozmiarze 20 :)

młoda ma więcej par butów niż ja :/

Ostatnia edycja:
Do góry