kota-behemota
Q & H team
ja mam dla Kuby gryka kokos i taki sma kupię dla drugiego dziecka.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja mam dla Kuby gryka kokos i taki sma kupię dla drugiego dziecka.
Ooo widzę,że już dużo z Was myśli o pojazdach dla naszych pociech
Ja akurat szalenie myślę o ubrankach,pościelach i kocykach hi hi :-) ale jeśli chodzi o wózek to też trochę główkowałam.Otóż z mężem doszliśmy do wniosku,że to nasze pierwsze dziecko i nie będziemy oszczędzać na wózku (ale z przesadą oczywiście) To przecież będzie jego pierwszy środek transportu i dla nas również jedna z najważniejszych rzeczy.
Chciałam tylko z Wami skonsultować (bo widzę,że wiedza tutaj jest ogromna)...
Podoba nam się bardzo wózek Bugaboo Cameleon.Jest piękny i można wybrać pojazd dla Malucha z wielkiej gamy kolorów.Tylko czy cena idzie w parze z jakością tego wózka? Wiecie coś na ten temat? Czy jest funkcjonalny,dobrze się nim porusza.A jak już się zdecydujemy to na pewno na opcje 2 w 1Fotelik równiez chcemy zakupić osobno.
Dziękuję z góry za Waszą pomoc :-)
ale ja się nie znam i to tylko moje zdanie
a mi się właśnie dlatego podoba,że jest inny niż te wszystkie...Wszystkie są na jedno kopyto i te smutne kolory 

hehe, az sie nq glos zasmialam, Pyska
i pies az na mnie popatrzał ;-) ale cóż, argumentację Twój facet ma dobrą
ja też z tych, co przeznaczają niebieski facetom, a róż dziewczynkom. Jakoś facet w różu do mnie nie przemawia...