• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Vivienne ja mialam na samym poczatku drewniane lozeczko ,a od okolo roczku Mariczka spala juz tylko w turystycznym....ale przelozylam ten materacyk ktory mialam w drewnianym:) i baaardzo lubila to lozeczko, mysle,ze chyba bardziej od tego drewnianego....w dzien mialam otwarta klaple i wchodzila kiedy chciala ....pamietam jak kiedys byla tak zmeczona zabawa ,ze na czwroakach weszla tylko do polowy i padla:p hahhahha

a mielismy takie:

BABY DESIGN SIMPLE Łóżeczko turystyczne + BON (2947941657) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

tylko to sa juzchyba nowsze....ja mialam pomaranczowo siwe z zyrafa:)))

A jak Ty chcialabym od samego poczatku to musisz szukac z taka wkladka ,ze malenstwo na poczatku jest wyzej...:-)

reklama
Zazdroszczę Wam tych zakupów. Ja się wstrzymam do usg połówkowego (to moja 2 ciąża, poprzednią straciłam w 21 tc).
Dziś z ciekawości policzyłam pi razy oko ile będzie kosztowała wyprawka dla dziecka (lista w tematu hity i kity). Wyszło mi 5000... Eh sporo to maleństwo kosztuje ;-)

A ja miałam - często prałam a baldachim okazał się przydatny jak za mocno świeciło słoneczko przez okno, dawał cień. Ale to tylko jak młoda leżała jak kłoda, jak zaczęła się podciągać to zdjęłam, żeby sobie nie ściągnęła na główkę. Teraz myślę nad moskitierką, bo na mazurach komarów dostatek wieczorami :dry:

Strasznie mi się podobają moskitiery nad łóżeczkami. Będę ją prała bardzo często, ale jestem przyzwyczajona do codziennego odkurzania - mój mąż jest uczulony na kurz, więc domu nie mam firanek. Jedna moskitierka mu nie zaszkodzi.

Zazdroszczę Wam tych zakupów. Ja się wstrzymam do usg połówkowego (to moja 2 ciąża, poprzednią straciłam w 21 tc).
Dziś z ciekawości policzyłam pi razy oko ile będzie kosztowała wyprawka dla dziecka (lista w tematu hity i kity). Wyszło mi 5000... Eh sporo to maleństwo kosztuje ;-)
o Boże dopiero teraz doczytałam:-( strasznie smutne:-(:-(:-(:-(

Anka-skakanka, przykro mi z powodu Twoje pierwszej ciąży... Teraz na pewno wszystko będzie dobrze!!! Zobaczysz!!!
Ja na wyprawkę dla pierwszego dziecka wydałam ok. 2 tys, najdroższy okazał się wózek, ale ja nie szalałam, choć i tak wiele rzeczy okazało się zbędne.

Pyśka, jak laski napisały, baldachimy ładne to zbieracze kurzu ;) ale mają swoich fanów :))

reklama
Dziewczyny, macie jakieś doświadczenia z pieluszkami wielorazowymi?
Właśnie jest teraz o nich reportaż w DDTVN... Działa? Sprawdza się? Maluszki lubią?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry