• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Mieszkam w pięknej miejscowości, gdzie tylko główne drogi są asfaltowe, pozostałe to typowy off road:) więc ja potrzebuję wózek na pompowanych, dużych, nieskrętnych kołach.

reklama
mgiełka-----------fajne to łóżko. Mój mąż chce piętrowe dla dzieci kupić ale do dzisiaj się nie zgadzałam:-D:-Dbardzo ładne:-D

mgiełka jeśli masz łóżeczko turystyczne to naprawde nei warto kupować drewnianego.A łóżko piętrowe ma wiele pozytywów zajmój miej miejsca niż dwa osobe ma szuflady a i dzieci maja frajde bo bawia sie w dom piętrowy.

ja też stawiam na pompowane koła bo mieszkamy w miejscowości którą zewsząd otaczają lasy więc i drogi są różne , wcześniej miała Chicco Tech 4WD - sprawdził się ale jak z większością rzeczy i wózek sprzedałam .
Teraz upatrzyłam sobie Maxi Cosi Mura 4 , podobny gabarytowo .

reklama
productvariant-20077-l-1.jpg
Mura_4_with_CabrioFix_Crystal_Black.jpg

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry