• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
Pyśka no najlepiej będzie jak poczekasz na odpowiedz od pinio, bo nie chcę wprowadzić Cie w błąd jak to jest z tymi alimentami;-)bo na 100% jest tak, że jeśli facet płaci alimenty na dziecko z poprzedniego związku, a później urodzi mu sie kolejne z nowego związku, to wtedy starając się o zasiłek rodzinny na drugie dziecko może odliczyć od dochodu na członka rodziny kwotę zasądzonych alimentów...ale nie wiem jak działa to w drugą stronę ;-)

To ja też pochwalę się swoimi zakupami dla Malutkiego :-D
P150113_21.44.jpgP150113_21.45_[02].jpgP150113_21.44_[02].jpg

lenka--------ja uwielbiam lumpeksy:-) w poniedziałek idę z Jasiem na bilans 2-latka więc już sobie zaplanowałam, że wyjedziemy 40 minut wcześniej i obskoczymy 2 najlepsze lumpki w moim mieście:-) w poniedziałki nowa dostawa więc na pewno coś kupimy:-)

Dziewczyny a co myślicie o koszu mojeżesza takim plecionym ?
Ja mam małe mieszkanko i się zastanawiam czy po okazyjnej cenie sobie nie odkupić...można postawić wszędzie, zabrać na weekend na początek.
Któraś z Was używała?

Pysia------alimenty wlicza się do dochodu................

Justyna-------moja siostra miała kosz mojżesza-piękne są ale Julek bardzo szybko wyrósł (może ze 4 miesiące im posłużył) i szybko go sprzedawała. Ja już nawet nie kupowałam dla Jasia nauczona jej doświadczeniem. Ale był piękny:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry