• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
dziewczyny.. obliczyłam, że mimo iż dostane wózek, kołyskę, fotelik do samochodu... to potrzeba mi min. 2,5 tys. abvy kupić rzeczy dla dziecka! cholera.. becikowe to tylko na pampersy starczy :P

tak? hm.... nawet nie sprawdzałam szczegółów... ale ja nie spodziewam się dużej pomocy od państwa i tak :) prowadząc 3 lata swoją działalność gospodarczą, wiem na co mogę liczyć :) gdyby nie mąż, już kilka razy umarłabym z głodu

Śliczne sukienusie. Takie bodo-sukienki mogą byś wygodne. Ja też będę takich używać na wielkie wyjścia :) Możemy poszaleć- będzie lato.
Oj! Z becikowego nici? Muszę poczytać bo może też nie dostanę, przecież oboje pracujemy to może nam się nie należy:wściekła/y:

Becikowe od 1 stycznia 2013 r. przysługuje matce lub ojcu dziecka (opiekunowi prawnemu lub opiekunowi faktycznemu dziecka), jeżeli dochód rodziny w przeliczeniu na osobę nie przekracza kwoty 1.922,00 zł.

reklama
Piekne sukieneczki, ja tez chce dziewczynke.

Ja z kolei dostalam od kolezanki 3 gigantyczne kartony ciuszkow 0-6 miesiecy dla dziewuszki.
Same markwoe ubranka:szok: teraz pozostaje czekac do marca na potwierdzenia plci maluszka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry