• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

czyli dużo nas łączy - może w środę dowiemy się kogo goszczę w brzuszku :) a rzeczy muszą pasować do dzidzi, ponadto Maja była wyjątkowo mała i drobna jak się urodziła, a ten dzidziuś jest o wiele większy :) (porównując 13 tc różnica 2 cm!)

reklama
Wiki jak się urodziła miał 52 cm i ważyła 2850 wiec była małym i drobnym dzieciaczkiem :-D ja się dowiem może 18 jak się ułoży dobrze :-D:-D wiec jak się dowiem to może skocze na jakieś zakupy bo już się doczekać nie nogę

Śliczne ubranka i w ogóle :) Ja jeszcze nic nie mam kompletnie, ale czekam do USG zeby się dowiedzieć kto tam w środku urzęduje :-) a poza tym będę miała trochę rzeczy od siostry...łóżeczko, wózek, fotelik do samochodu, może jakieś ciuszki..pewnie w kwietniu zabiorę od niej bo będzie się przeprowadzać to akurat trochę rzeczy jej ubędzie :-D

Co do zakupów na zapas - ja miałam zasadę, że na wyprzedażach obkupowałam córkę rok do przodu - tj. kupowałam już ciuchy na kolejne lato czy zimę. Zdecydowana oszczędność.

mgiełka super wózeczek i sliczna modelka
dziewczyny macie już naprawdę co niektóre dużo z wyprawki no ja na razie zbieram się :):) na szał zakupowy
bejbiszon ale pomysłowy ten mąż i prawdę mówi ktos w razie co odkupi:)

Misia-------ja też obkupuję Jasia na zapas:-)mam całą komodę jego ubranek:-D

Dla Aduni kupuję tak do rozmiaru 80cm jak mi się coś spodoba:-D

huśtawka nowa kosztuje 369zł plus przesyłka dokładnie ten model, a ja kupiłam od takiej kobietki, używaną 5 miesiesięcy za 100zł :szok::-D

ubranka też kupuje od rozmiaru 62 bo Oliwia urodziła się duza, ale mam pare 56 ale to dosłownie pare,
a co do kupowania na zapas, to też mam tą samą zasadę, wózek też udało sie kupić okazyjnie bo była wyprzedaż tego modelu, a nawet mam już dla Nastusi kombinezon na zimę rozmiar 74-80 więc też zbieram na zapas, no i zostawiam wszystko po Oliwi, mam już dwa worki ubrań od 2 roku życia Oliwi, te mniejsze oddałam ;-(

zmykam robić obiad

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry