• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

no ale nie popatrzą na mnie jak na debilke w tym szpitalu, ze tylko body i pajacyk? bo nie chce zadnych spiochów i koszulek, zamiast tego własnie pajacyk, welurowych mam pare ale od rozmiaru 62-68 może ponosi we wrzesniu naprzykład sama nie wiem...

kurde głupia jestem, nie chce dziecka przegrzać wiadomo, jak cesarke mam zaplanowaną 18 lipiec to wyjdziemy pewnie 21-22 lipiec, to sam środek lata bedzie, a jakby był upał to nawet kocyk chyba nie bedzie potrzebny tylko pielucha flanelowa nie? no i jak mąż weźmie fotelik po nią , gdzie sie zapina pasy to sobie daruje rożek na wyjście ze szpitala

reklama
przy okazji szukania poduchy do spania, a potem karmienia (chyba taką sobie sprawię WOMAR poduszka, rogal EKO ŁUSKA ORKISZOWA KOLORY (3038817863) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.) co myslicie? podobno wypełnienie z łusek orkiszu ma dzialanie uspokajające, odprężające...ciekawe...:-)
znalazłam coś takiego : NUBY - SIATECZKA GRYZACZEK DO PODAWANIA POKARMU (3041394731) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wiem że to na później ale jeszcze takiego czegoś nie widziałam...czego to ludzie nie wymyślą...:szok:

Lizosomek dostałam wczoraj od męża poduchę na dzień kobiet. Pierwsza noc z nią była rewelacyjna!! Wstałam bez bólu bioder, wyspana. Do tej pory zwijałam swoją kołdrę i między nogi, przez co marzłam i biegałam do łazienki po 5 razy w ciągu nocy... Dziś byłam tylko raz ;-) Poducha jest rewelacyjna!

A tu podaję link do sklepu, w którym będę kończyła swoje wyprawkowe zakupy: rampers.pl Sklep ma oddziały stacjonarne w kilku miastach w Polsce :tak:

coleta ja się nad nim zastanawiam. Słyszałam i przeczytałam kilka dobrych opinii. Mój drugi typ to tutek.

Też się wczoraj naczytałam i niestety opinie są negatywne - zwłaszcza jeżeli chodzi o spacerówkę - że szwy się rozchodzą / materiał przeciera. A spacerówkę używa się przecież najdłużej. Szkoda, bo bardzo fajnie wygląda - solidnie, dobrze się prowadzi... :(

wiecie co mi sie teraz co dziennie śni ze kupuję wyprawkę
wy już tyle macie kupione a ja jeszcze własciwie nic
i chyba się biję ze nie zdążę:-D
chociaż to są bardzo przyjemne sny, a mąż za mną chodzi i powiększ mu się sterta ciuszków na rękach:-D i najprzyjemniejsza część snu jest taka że nic nie marudzi:):)

reklama
Też się wczoraj naczytałam i niestety opinie są negatywne - zwłaszcza jeżeli chodzi o spacerówkę - że szwy się rozchodzą / materiał przeciera. A spacerówkę używa się przecież najdłużej. Szkoda, bo bardzo fajnie wygląda - solidnie, dobrze się prowadzi... :(

Ja jeszcze rozważam opcję Tutka- wizualnie bardzo podobny. Widzę, że masz wpisaną Warszawę. Polecam odwiedzić sklep rampers na puławskiej. Mają tam spory wybór w niższych cenach niż w smyku i obsługa jest miła :tak:
Mnie do espiro nakręciła koleżanka, która używa (jeszcze gondoli). Gdzieś trafiłam na całkiem przychylne opinie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry