reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Powiem Wam, że ja moje dziesięcioletnie śpiochy i kaftaniki w zeszłym tygodniu wyeliminowałam z domu.
Dla mnie wchodzą w grę tylko pajace zapinane z przodu.
Niestety - Ja tej firmy, Lopop, nie kojarzę. Za czasów mojej córki jej chyba nie było, a ja nie jestem na bieżąco.

reklama
zna może ktoś tę firmę
podobają mi się kolorowe dresiki a jak z jakością???

ja kupiłam Jasiowi 2 bodziaki z tej firmy i dostał bluzeczkę:-)naprawdę nie są złe te ubranka:-)

Cat--------po moim mieście jeździ jedna dziewczyna z takim wózkiem. Wszyscy się oglądają. Ma taki błekitny:-Dnie moja bajka ale mojemu mężowi się podoba:-D

Mgiełka prawdziwa dziewczynka. Śliczna. Co ja bym dała żeby moja łobuzica chciała się odstrzelić w kieckę. Ona woli bluzki z zygzakiem i Strażakiem Samem.

Lolop-
śliczne sukienki. Ja mało wkładałam córce. Jakoś mi nie wygodnie było zakładać jak była maleńka. Mam jeszcze jej sukienki. Ale czekam a może z tego siusiaka będzie niespodzianka, bo coś ta moja Gin raz widziała dziewczynkę a raz chłopaka.

Co do wózka to ładnie wygląda ale nie mój styl. Chyba, że my gdzieś mieszkała gdzie nie ma wyboi.

ładny wózek ale na wystawę moim zdaniem ;-)

a moja Oliwia to taka typowa panieńka, nawet nie mam na to wpływu... nie jestem jak te matki wariatki wystawiające swoje dzieci na różne wybory małej miss czy coś... drażnią mnie wymalowane jak lalki dzieci !
ale ona taki typ, delikatna, kocha sie stroić, żeby ją czesać... taki typ...

lista ubrankowa dla mnie wogóle nie przydatna, mam swoje teorie jeżeli chodzi o ubrania, wkońcu mam doświadczenie po oliwi, żadnych kaftaników,
głównie body na krótki długi rękaw, półśpiochy, dresiki, pajacyki całe rozpinane, śpiochy moga być jak też są rozpinane w kroku do body na długi rękaw naprzykład, ale ja śpiochów chyba nie bede kupować :-) mam już 5 par spodenek dresowych na rozmiar 62, pozatym półśpiochy, oraz getry takie maleńkie, no i bluzeczki mam normalne nie takie kaftaniki tylko zapinane z boku przy szyjce :-) Oliwi nakładałam i głowy nie oberwałam ;-) hihi
oj jakoś to będzie...

wiem że u syna te 10 lat temu miałam parę tylko spiochów no ale to tez były inne czasy i akurat bodziaków było trudniej dostać ( w każdym razie w tych sklepach co kupowałam nie było ich:eek:) przywoziłam sobie body z Bydgoszczy jak jeździłam na zjazdy
:-D:-D:-D:-Ddlatego napisałam że ta gazeta to dla mnie żaden ekspert:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

wózek no ładny ale mi przypomina dawne czasy :-D nie wiem skąd te skojarzenia moja kuzynka w takim jeździła

reklama
My tp zostaniemy przy Rysiowym x-landerze chociaz go nie lubie. Musze koniecznie dokupic torbę bo nie mam.
2carbon.jpg

albo:

x-lander-torba-do-wozka-x-bag-i-carbon-2010_0_b.jpg

Do góry