Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No body to raczej podstawa, bez tego się nie obędzie.
Nie mogę wrzucić zdjęcia moich wczorajszych zakupów, bo mi komputer szwankuje. Muszę go wreszcie zawieźć do naprawy.
identyczny sie mi podoba i mama mi obiecala wydziergac taki.Upolowalam na Allegro:![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom za 30 zł 100% bawełna czekam aż przyjdzie. Oszalałam na punkcie bawełnianego kocyka i mam![]()
Ja piore wszystko co dla dziecka w proszku czy plynie dla dziecka. Wlacznie z maskotkami.Dziewczyny mam pewnie głupie pytanie, ale w sumie nie wiem. Czy jak pierzecie rzeczy, które kupicie dla maluszków w tych specjalnych proszkach to oprócz ubranek wrzucacie do pralki tez wszystkie kocyki, prześcieradła i inne balabetle?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja piore wszystko, pieluchy, rozki, kocyki..Dziewczyny mam pewnie głupie pytanie, ale w sumie nie wiem. Czy jak pierzecie rzeczy, które kupicie dla maluszków w tych specjalnych proszkach to oprócz ubranek wrzucacie do pralki tez wszystkie kocyki, prześcieradła i inne balabetle?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie, te nowe wypiore w proszku lub plynie dla dzieci, a te uzywane wypralam juz w proszku zwyklym, i pozniej wypiore w plynie lub proszku dla dzieci. I poprasuje.Ja mam 80% nowych to upiore w proszku dla dzieci w listopadzie. Te 20% w normalnym i poprasowane a w listopadzie w dzieciwym upiore