Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
śliczna, sukienki dla mini dziewczynek są przeslodkie...
Ooo i teraz muszę sobie kupić czerwoną kiecke dla siebie i jedną dla ZuMnie niesamowicie podobają sie zestawy dla mamy i córki. Takie same sukienki [emoji4][emoji179] moze i dobrze, ze bede miała chłopaka, bo bym chyba zbankrutowała [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A jednak przywieźli mi z Tesco te białe pampersymam 2 duże paczki, więc może rozmiaru 1 już starczy ale to wyjdzie w praniu.
Ja zamówiłam komode z przewijakiem i wanienka chyba za 200 zł. A w ikei wychodziło 160 zł ta komoda o której piszecie.. nie mam miejsca na wanienke w łazience
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
ŚlicznaDziewczyny nie mogłam sie powstrzymać i zamówiłam sobie śliczna sukienkę na wyprzedaży [emoji7][emoji156] ślicznie bedzie wyglądać jak niebieskie szpilki do niej założę [emoji16]
![]()

Mnie się strasznie marzyło kupowanie takich zestawów, ale jest chłopak i lipa.Mnie niesamowicie podobają sie zestawy dla mamy i córki. Takie same sukienki [emoji4][emoji179] moze i dobrze, ze bede miała chłopaka, bo bym chyba zbankrutowała [emoji16]
Mojemu D i Bazylkowi kupiłam na dzień ojca w zeszłym roku takie same koszulki z dużym i małym lwem. Świetna jakość muszę przyznać.