reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Ej kiedy te body sa ??? Ze teraz?? Mame poslalam co by pogrzebala I niewiem czy one byly sa czy kurde bede

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Raczej były niż będą.

@mojeboje a to pech.

Izula podkłady poporodowe canpol dobrze leżą. Podpaski bella to ja potem używałam w domu.

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Mamy, gdzie w necie zamawiacie pościel do kołyski/wózka/kocyka, rożki itp? Polecicie sklep? Tylko nie jakiś pseudo designierski za milion monet.

Mamy, gdzie w necie zamawiacie pościel do kołyski/wózka/kocyka, rożki itp? Polecicie sklep? Tylko nie jakiś pseudo designierski za milion monet.

Sklep mamo-tato - bardzo dobre ceny maja zamówiłam tam wszystkie rzeczy pościelowe plus rożek bawełniany, przewijak na komodę i organizer na rzeczy do przewijania [emoji846]

Tutaj link: Link do: MAMO-TATO pościel dziecięca,dla niemowląt,niemowlęca,do łóżeczka,dla dziecka

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Śliczne te zakupy, rozczulaja mnie te małe ubranka, kocyki. Wczoraj jeszcze wpadliśmy na chwilę do tej znajomej z bobaskiem, jest taki grzeczny te nóżki do schrupania, takie słodkie Mońki robil podczas snu no cudo po prostu. Obydwoje z mężem tak lezelismy później i mówimy Kurcze chcielibyśmy zeby juz tu między nami leżał nasz Franulek.

Śliczne te zakupy, rozczulaja mnie te małe ubranka, kocyki. Wczoraj jeszcze wpadliśmy na chwilę do tej znajomej z bobaskiem, jest taki grzeczny te nóżki do schrupania, takie słodkie Mońki robil podczas snu no cudo po prostu. Obydwoje z mężem tak lezelismy później i mówimy Kurcze chcielibyśmy zeby juz tu między nami leżał nasz Franulek.

Ja to pewnie wzroku nie bede mogła oderwać jak Mikos bedzie z nami [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry