Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No i byłam w Tesco i pustkiZ reguly w dostawie i stacjonarnie powiny być te same promocje, ale czasami to obowiązuje tylko w jakichś większych Tesco. Może pewniej się przejechać bo ja mam dostawę dopiero jutro i znając życie to mi nie przywiozą i powiedzą że się skończyły.
kupila wczoraj proszek persil i gratis sa przyklejone chusteczki do prania wszystkich kolorowTakie rzeczy prałam dziś razem w jedbym praniu. Ciemne intensywne kolory razem z białymiZobacz załącznik 772615a tak wyglądały chusteczki po wyjęciu z pralki. Zdecydowanie polecam chusteczki łapiące kolor dr Beckmanna Zobacz załącznik 772616
![]()
Hej
My dzis kupilismy rzeczy do szpitala dla mnie i maluszka. Mam juz pampersy dla maluszka (jedynki z babydream z rossmana, sprobujemy co to jest), chusteczki nawilzone, aspirator do noska (canpol baby), alantan, i nie pamietam co jeszcze, a ja mam juz majty wielorazowe z canpol baby, biustonosz do karmienia, wkladki do biustonosza tez canpol baby, podpaski poporodowe bella, 3 rolki ligniny.
Nie wiem czego mi jeszcze brakuje, mozecie pomoc? Wiem ze musze miec jeszcze szare mydelko i lewatywe, ale dzis sie dowiedzialam ze nigdzie nie ma wlewow juz od 3 miesiecy, czy u Was tez jest taki problem?
Bede pakowala jeszcze kosmetyczke z potrzebnymi dla mnie rzeczami, a takze ubrania dla siebie i wezme jakies w razie czego dla maluszka, i do tego oieluchy tetrowe.
Kupilam tez dzis proszek Bobini w rossmanie, i nie wiem jaki bedzie. Szukalam prpszku Dzidzius, ale nigdzie nie widzialam wiec wzielismy ten, z mysla ze jak nie zda egzaminu to kupimy inny i bedziemy prac drugi raz![]()
Wczoraj kupiliy jeszcze materacyk do lozeczka i wanienke [emoji4]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Takie rzeczy prałam dziś razem w jedbym praniu. Ciemne intensywne kolory razem z białymiZobacz załącznik 772615a tak wyglądały chusteczki po wyjęciu z pralki. Zdecydowanie polecam chusteczki łapiące kolor dr Beckmanna Zobacz załącznik 772616
![]()
Ej kiedy te body sa ??? Ze teraz?? Mame poslalam co by pogrzebala I niewiem czy one byly sa czy kurde bede