nie wiem. ja mam 3 szt ale dostalamCzy tylko ja mam mega problem z zakupem zimowego kombinezonu na wyjscie ze szpitala?![]()
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
nie wiem. ja mam 3 szt ale dostalamCzy tylko ja mam mega problem z zakupem zimowego kombinezonu na wyjscie ze szpitala?![]()
Smyk.pl [emoji4]Czy tylko ja mam mega problem z zakupem zimowego kombinezonu na wyjscie ze szpitala?![]()
allegroTez mam grubego pajaca, ale cos na niego trzeba wlozyc wlasnie. Wszystko mi jedno czy kombinezon czy spiworek, ale najgorsze ze nie mam za bardzo gdzie tego kupic na miejscu, juz dlugo sie rozgladam. Jeszcze jedno miejsce mi zostalo...
Troche mnie ceny przerazaja
No to olxTroche mnie ceny przerazaja![]()
No wlasnie licze na olx, ciagle przegladam, licze ze wyhacze cos w moim miescie, zeby moc to jeszcze zobaczyc, a jesli nie no to pozostaje zamowic i miec nadzieje, ze bedzie w dobrym stanieNo to olx![]()