reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

2 tyg a w UK 11 tyg przed mozna zaczac juz macierzynskie :D ja sama musialam przejsc w pierwszej polowie lipca zeby moc wrocic do PL i miec wyplacane macierzynskie z UK

reklama
Oto co przyszlo z pl

2x kocyki z dresowka bez wypelnienia. Ten w gwiazdki maly a ten w ananasy wiekszy.
ImageUploadedByForum BabyBoom1437511462.155904.jpg

Organizer na lozeczko oczywiscie w gwiazki oraz kosz dwustronny na brudne ciuszki a w przyszlosci bedzie na zabawki czy cos.
ImageUploadedByForum BabyBoom1437511530.065577.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1437511599.502679.jpg

Oraz przescieradlo do lozeczka do kompletu w gwiazdki
ImageUploadedByForum BabyBoom1437511648.941827.jpg

Jestem bardzo zadwolona. Wykonanie bardzo dobre [emoji7]

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1437511462.155904.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1437511462.155904.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 77
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1437511530.065577.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1437511530.065577.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 77
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1437511599.502679.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1437511599.502679.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 72
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1437511648.941827.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1437511648.941827.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 74
U mnie sprawa najpewniej skończy się w sądzie pracy :( odmówili wypłaty, bo stwierdzili że miałam odbyć 90 dni karencji a nie były to pełne 90 dni (według mojej księgowej jak najbardziej były!)...masakra.

Cinamona piękne cuda! Gdzie takie znalazłaś?

Anciikowa faktycznie masakra. Pewnie ze sadz sie z nimi.

A zamowilam to wszystko na tulaki.pl.
Dziewczyna ma duzo materialow do wyboru i spory wybor produktow.

Ja oprocz tych rzeczy zamowilam jeszcze dwa przescierdla dla mlodej. W zygzaki jedne szare a drugie mietowe.

Anney macierzyńskiego czy za L4?
Cinamona wszystko śliczne [emoji7][emoji7][emoji7] Planuję kupić podobny kosz na brudne ubranka, ale inny wzór.
Anciikowa współczuję. Tak jak by nie było czego kontrolować i się czepiać...

Dla mnie to jest jakas porazka, przerazajaca zreszta. Najpierw nas obliguja do tego, zeby im kase co miesiac wplacac a potem szukaja sposobow, zeby uniemozliwic wyplate swiadczen, ktore sie naleza jak psu... Ten caly system jest do bani. Nie dosc, ze meczysz sie, zeby urodzic przyszlego podatnika, to jeszcze takie upokorzenia. Zdaje sobie sprawe, ze jest wielu potrzebujacych, ale powinni miec jakies priorytety.

Mialam ostatnio na przystanku nieprzyjemna sytuacje z bezdomnym. Nie dosc, ze caly przystanek jedzie i nikt nie moze usiasc, to oczywiscie przyszedl do mnie prosic o kase. I dopytuje czy slysze, co on mowi! No beszczelny taki! Powiedzialam, ze gdybym miala jedzenie to owszem moge sie podzielic, ale dzisiaj to tylko woda, a on, ze chce kase, bo sklep niedaleko a on bezdomny. I to jest wystarczajacy argument, co nie? Bo mi to tez ktos daje bez wysilku, poprosze i jest bo przeciez ja potrzebuje. Okropne podejscie.

reklama
apropos smyczy ja mam plecak taki o:

$_57.jpg
$_57-1.jpg
U jochy sie sprawdzil. u olka pewnie tez sie przyda.

Lunera a co do sytuacji z bezdomnymi, tu na szczescie nie ma. Ale w PL zawsze mnie wkurzało, że oni kase i kase.. a na co kase? Jeśli nie chca jedzenia?? Ja szczerze im współczuje bo zycie sie im tak potoczylo a nie inaczej, ale w wielu przypadkach to oni dokonali wyboru ( jakim jest alko)

Załączniki

• $_57.jpg
    $_57.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 109
  • $_57-1.jpg
    $_57-1.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 104
Ostatnia edycja:
Do góry