reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

Pupui - mam plecak z tej firmy na liście rzeczy niezbędnych od 1 roku życia Glizdy.... :D tylko nie wiem jaki kupię, bo wszystkie mi się podobają!!

reklama
Farciara! Jakbyś gdzieś jeszcze przy okazji, znalazła taki, w podobnej cenie i w miarę chłopięcy to ja poproszę :)

Lunera o bezdomnych to bym mogła książkę napisać, bo w pracy co dzień mam z nimi do czynienia. Są tacy którzy tylko na chlanie sępią kasę, ale też jest sporo zajebistych ludzi, którzy rzeczywiście potrzebuja na jedzenie. W Poznaniu znam ich sporo i wiem komu warto coś dać. Ale rozumiem zwykłych ludzi, którzy w większości widzą w nich alkoholików i żuli. Niestety czasami sie mylą, ale tak to już jest,że sie ocenia ogół poprzez jednostki.

Cina dzięki za namiary. Jak wrócę do domu to popatrze co tam mają, bo w tel popsuty mam wyświetlacz i kiepsko coś oglądac.

Lilija, ja nie generaizuje, tylko jeśli ja proponuje że dam mu jeść a on poziewem alkoholowym mówi Ja chce pieniądze.. to dla takich nie mam litości. Alkohol był jego wyborem, to niech chodzi głodny.

Dla mnie nie ma zmiłowania dla alkoholików, bo ja siki i kupy wycieram (za przeproszeniem) by mieć co jeść...

reklama
Do góry