reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

Ja imię myślałam przyklejane.. Z jakimś fajnym motywem a tyle tego jest.. Ale jeszcze nie zamawiam bo czekam az moj pokoik przemaluje..

reklama
A ja niedawno ten plecak sprzedalam. Moj emis sie wieszal i llecak podnosil sie tak ze gk podduszal takze ja mam szeleczki. Ale jaj wudac h kszdego dzuecka sprawdza się co innego .

Abcikowa wdpolczuje x tym zusem..

Cins sliczne te rzeczy :)

No ten bezdomny byl wlasnie z takim podejsciem jak mowi Pupui... Ja bym sie chetnie z nim podzielila w barterze, ale on chcial tylko kase...
A co mowisz Lilija to prawda. Pamietajcie ten eksperyment pod metrem w Paryzu? Zaleznie od ubrania ludzie chcieli pomoc lezacemu chlopakowi badz nie...

Jak wali takiego z gęby alko to sprawa jest prosta. Kasa mu na wafle ryżowe zbędna...

Pamietajmy jednak,że jak ktoś leży a tym bardziej nie wygląda na żula to może mieć cukrzyce, wówczas czasami można wyczuć lekki zapach jakby po alko.

ancikowa ja ostatni przelew od ZUSu za zwolnienie dostałam 6 maja, dzis jest 22 lipiec i jestem na utrzymaniu partnera... ZUS przeciąga sprawe, jak byłam z mała w szpitalu to dostałam pismo żeby dosłać im zaświadczenie że studiuje. Ja już napisałam do Centrum Praw Kobiet prośbę o poradę i chyba też będę zakładać im sprawę. Dziś złożyłam o macierzyński, ciekawe czym teraz mnie ZUS zaskoczy:angry:

Akuku na allegro jest tego mnóstwo. Różne wzory aż trudno się zdecydować, ale na pewno coś wybierzesz [emoji4]
Borysiątko współczuję z tym ZUS em. Masakra[emoji35]

Pupui - fajna sprawa ten plecak. Pewnie by nam się przydał swojego czasu ale obylismy się bez wiec pewnie przy drugim dziecku tez nie kupię.

Co do bezdomnych.. Byłam zaskoczona ile ich w Madrycie.. Dwóch przystanków nie da się przejechać żeby ktoś nie wsiadł i zebral..

Lilija zgadzam sie w 100%.. Rozlicza cie ze wszystkiego a niech IM cos braknie to oczywiście zabiorą od ciebie zeby nie wiem co.. A jak dać maja to doszukują sie wszykiego..

reklama
[emoji38] ImageUploadedByForum BabyBoom1437599978.077429.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1437599978.077429.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1437599978.077429.jpg
    55,7 KB · Wyświetleń: 89
Do góry