reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

reklama
Akuku to tzw. otulaczek. Dostałam jeden po dziecku siostry męża, ale pewnie jeszcze dokupię. Podobno potrafi zdziałać cuda.

U nas rozek nie zdal egazminu wogole. Otulalam mala w bambusowa chuste. Teraz tez bede w chuste otulac bo bedzie lato i chysta cieniutka kest. Dziecko otulone ale goraco mu przynajmniej nie bedzie.

Ten otulaczek fajna sprawa, kupie go:) , ale na lato stawiam przede wszystkim na chusty- jak Cinamona.

Love te toddler Bed są też dla nimowlaków? Czy dla starszego dziecka? Rozsuwa sie je ?

ja się muszę zastanowić nad takim rozwiązaniem. Czy chusta, rożek - przynajmniej jest sztywny.
Do sierpnia jeszcze dużo czasu :) Ale dobrze jest znać inne rozwiązania.

Love te toddler Bed są też dla nimowlaków? Czy dla starszego dziecka? Rozsuwa sie je ?

Od niemowlaka do starszaka. Ma 3 poziomy wysokości, tak jak normalne łóżeczko.Różnica jest w dlugości bo to toddler ma chyba 140 cm a łóżeczko 120 cm.Dwa szczebelkowe boki są całkiem ściągalne tylko te krótke zostaja. Jeden z nich się obniża i wyglada jak łóżko tylko nie pojedyncze bo mniejsze. Ja polecam.

reklama
Do góry