reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

Nasz początek ;-)

Załączniki

• 1426798098693.jpg
    1426798098693.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 81
  • 1426798110677.jpg
    1426798110677.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 77
  • 1426798121126.jpg
    1426798121126.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 81
  • 1426798133162.jpg
    1426798133162.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 76
reklama
No co Wy, Dziewczynki! ciuchy dla chłopców są super! :D
u mnie wszyscy się śmieją, że moje dziecko nie będzie znało kolorów bo wszystko ma białe, czarne, szare, beżowe... ;)

Ja nie mówię że nie da się nic znaleźć, ale proporcje w towarze na półkach widać na pierwszy rzut oka! Dla dziewczynki mogą być falbanki, koronki, hafty, kwiatki, koraliki itd itp... Plus hello kitty, peppa, motylki, serduszka bla bla... A dla chłopca? Samochody... Nuda...

no fakt Zuzzi.. zależy kto, czego szuka. Ja raczej preferuje gładkie, jednokolorowe, ostatecznie jakieś paski czy delikatny wzór...
Ostatnio widziałam przewspaniały pajac dla chłopca w siłaczy! :D ale tak drogi, że chyba nie kupię...

Ja mam zawrót głowy na temat kupowania bo trzeba juz kupować kupować bo potem z wielkim brzuszkiem kto bedzie miał sile i w upale po sklepach jeździć..
No wiadomo blerka zależy kto czego szuka.. Ja w sumie tez jakieś proste wzory, materiał delikatny itp..
Nawet zabawki jak oglądam to różowe mi w oczy wpadają bo takie śliczne a tu D.. Najwyżej moj synek bedzie miał różowe a trudno :)

Blerka no ja kupiłam ostatnio też gładkie, w paski i kratkę. Możesz zobaczyć wyżej. Prawdopodobnie mam silną potrzebę żeby wszystko było wypasione, bo to moje pierwsze dziecko i mam straszną frajdę z kupowania tych wszystkich rzeczy. Nie tylko ciuszków. [emoji12]

reklama
Macie racje,że dla dziewczynek jest większy wybór, ale w lumpach są świetne oryginalne ciuchy dla chłopaków i to mi się bardziej podoba :)

Do góry