reklama
Ja nie mówię że nie da się nic znaleźć, ale proporcje w towarze na półkach widać na pierwszy rzut oka! Dla dziewczynki mogą być falbanki, koronki, hafty, kwiatki, koraliki itd itp... Plus hello kitty, peppa, motylki, serduszka bla bla... A dla chłopca? Samochody... Nuda...
bunia15
Fanka BB :)
Ja mam zawrót głowy na temat kupowania bo trzeba juz kupować kupować bo potem z wielkim brzuszkiem kto bedzie miał sile i w upale po sklepach jeździć..
No wiadomo blerka zależy kto czego szuka.. Ja w sumie tez jakieś proste wzory, materiał delikatny itp..
Nawet zabawki jak oglądam to różowe mi w oczy wpadają bo takie śliczne a tu D.. Najwyżej moj synek bedzie miał różowe a trudno
No wiadomo blerka zależy kto czego szuka.. Ja w sumie tez jakieś proste wzory, materiał delikatny itp..
Nawet zabawki jak oglądam to różowe mi w oczy wpadają bo takie śliczne a tu D.. Najwyżej moj synek bedzie miał różowe a trudno
Blerka no ja kupiłam ostatnio też gładkie, w paski i kratkę. Możesz zobaczyć wyżej. Prawdopodobnie mam silną potrzebę żeby wszystko było wypasione, bo to moje pierwsze dziecko i mam straszną frajdę z kupowania tych wszystkich rzeczy. Nie tylko ciuszków. [emoji12]
reklama