reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

reklama
Love zazdroszcze outletu nexta.

Wogole wy tam uk macie fajne sklepy z ubraniami dla dzieci i ceny super. Ja musze kupowac ze strony next na europe gdzie wogole przecennie robia.

Ja ciuchy dla Maji kupuje praktycxnie tylko w nexcor, gapie, zarze i hm. Czasem cos w Mayoral. I jak jestem w pl to jeszcze w kapphalu. Cudne maja ciuszki dzieciece.

Anney jak bedziesz w pl idz do kapphala. Spodobaja ci sie. Szczegolnie kolekcja dla niemowlat newbe.

Cinamona ale w tych sklepach chyba drogie są co?

Edit: Natchniona waszymi doświadczeniami z Ebay, sprawdziłam jak sprawa się ma na PL Allegro. znalazłam mega pakę fajnych dziewczęcych ubranek, narazie za 1 zł, ale jeszcze 4 dni do konca aukcji. Pomyślałam o Magdusi, bo lubi Minni a tam kilka takich ciuszków jest :)
Jakbym wiedziała co mam to może bym podbijała , bo ciuszki w większości są super
Extra paka dla dziewczynki 9-12m nowe (5173568831) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ostatnia edycja:
Dziekuje :* tyle ze 9-12 a ja tak daleko nie wybiegam na przod :D ale polecam polubic na fb rozne stronki z ciuszkami dla maluchow, kobitki czesto paki oddaja za 0zl + kw . Widzialam dzis ladne z Minnie bodziaki ale 18, 50 to moze mame poprosze zeby kupila :D

Lilija no tanie nie sa ale jakosc jest super i wzory w moim stylu. No moze hm troche odbiega jakosciowo ale za to ceny przystepne i mozna fajne rzeczy znalezc.
Ja duzo ciuchow dostaje od mojej sis po siostrzenicy, glownie next i kapphal i widac ich jakosc. Noszone duzo a w bardzo dobrym stanie.
w pl jest allegro i mozna tam znalesc duzo fajnych rzeczy "drogich firm" w przystepnych cenach i jak nowki.
Ja boleje nad tym ze tutaj w es sprzedaz ubranek uzywanych dla dzieci jest do kitu. Staram sie kupowac glownie jak sa promocje czy wyprzedaze. Np gap jest dosyc drogi i tam kupuje tylko jak jest przecena albo mam kod promocyjny. Teraz np w gapie kupilam wszystko o 30% taniej i wtedy cenowo wychodzi podobnie jak zara i to jest dla mnie do przelkniecia.

Cinamona, jakociowo na pewno lepsze, ale dla mnie lepiej kupić tańsze, bo w sumie i tak później albo wyrzuce, albo oddam komuś za darmo...a same wiecie jak to jest być młodą mamą- wiele ubranek mamuśki wolą kupić same, bo wg własnego gustu.
Zuzzi , no właśnie sama byłam w lekkim szoku gdy zobaczyłam tą aukcję, bo ciuszki naprawdę warte zainteresowania, fakt faktem na większe dziecko, ale czasami warto już teraz kupić za tanie pieniążki

reklama
Do góry