reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

Zuzzi chodzi ci o kolor czy łóżeczko z przewijakiem w jednym? Jak kupie ten komplet biały to wtedy łóżeczko osobno.. Ale pokój dla maleństwa bedzie wystarczający na 4 meble ..

reklama
Bunia piekne meble[emoji7] ja osobiscie uwielbiam biale meble w pokoju dzieciecym. Sama takie mam[emoji1] pasuja do dodatkow we wszystkich kolorach

Akuku bo Ty na terytorium Szkocji mieszkasz, pewnie dlatego jest tam inaczej. My Anglia wiec oni maja swoje zasady. Tak przypuszczam.

dziewczyny, a czy kupujecie rożek dla dziecka? Bo się zastanawiam czy jest taki potrzebny.. ?
Moje pierwszy maluszek więc się nie znam..

Lidia rozek jest hmm taki dosc sztywny i dziecko nie jest w nim takie jakby scisniete i przez to nie czuje sie bezpoecznie.. ja mam ale pewnie i tak uzywac nie bede. Za to polecam sa takie kocyki w ktore dziecko sie zawija tak fajnie ciasno :) wtedy maluszek czuje sie bardziej jak w brzuszku i nie ma tego odrucho moro(takie podoszenie raczek szybkie..i wybudza to maluszka) u nas zawsze tacy owinieci lepiej spali niz tak luzno polozeni ;)
A najbardziej lubili jak jeszcze nozki pofkurczone byly ;)
Pozniek poszukam tych kocykow i wstawie jak wygladaja ;)

Akuku poprosze o kocykach. Mnie powiedziala siostra bratowej ze mam kupic wlasnie rozek bo dziecko jest tam scisniete i ze wtedy sie nie stresuje i czuje sie jak u mamy w brzuchu wiec chetnie zerkne na alternatywe. Wrzuc prosze w temacie wyprawkowym co by nie umknęło, dziekuje :-) :-*

Edit hehehe wlasnie widze ze jestesmy przeca w wyprawkowym hehehe a ja nie dosc ze skleroza to i slepa hehehe

Ostatnia edycja:
Lucalew te rozki wlasnie nie sa ciasne ;( mialam 3 rozne i w kazdym dziecko mialo luz.. no chyba ze bym go najpierw w kocyk zawinela :d
Zaraz poszukam

Ja miałam właśnie rożek i mąż gdy dziecko było malutkie to tylko w rożku nie bał się jej brać. Miałam właśnie taki sztywny i mi też w sumie na początku było wygodniej brać małą w rożku.. mniej się bałam:-) i teraz też pewnie kupie bo później służył nam długo jako okrycie do łóżka a teraz nawet mała się na nim bawi jako koc piknikowy go traktuje i urządza na min przyjęcia dla lal :-D
Akuku o kocykach nie słyszałam wrzuć fotki

reklama
Do góry