reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

Moja Majka to miała uczulenie na Oilatum, na początku ja kapałam, to była cała w malutkich czerwonych krosteczkach, więc później już używałam zwykłego mydełka albo Bambino albo Nivea.

A co do leżaczka, to po Majce mam taki:
FISHER PRICE LEŻACZEK BUJACZEK WIBRACJE 3w1 0-18K (1573332945) - Aukcje internetowe Allegro

Służył nam bardzo długo i super się sprawdził
Wyglada przekonujaca, gleboki i mozna je w roznych pozycjach ustawiac. Fajnie tez ze sie sklada. Na pewno wezme go pod uwage przy zakupie, bo ja na pewno kupie lezaczek :-)

reklama
ja leżaczek też muszę kupić,ale nie wiem jeszcze jaki,bo z Emi kupiłam chuśtawke FP ale ona jest od min.4 miesiaca a chciałabym mieć w czym położyć do 4 miesiąca,bo na sofie odpada przy biegającej Emi,a w leżaczku zawsze można zapiąć albo zabrac z sobą do kuchni czy łazienki

ja się decyduję na ten leżaczek fisher price( bujaczek) z tego co oglądałam to jest najfajniejszy. W ogóle musze się już wziąść pomału za jakieś zakupy, bo czas leci, a różnie to bywa na końcu, nie wiadomo czy siły bedę, chociaż ja i tak preferuję zakupy internetowe jakoś po sklepach nie chce mi się łazić

Niestety nowa troche kosztuje bo jakies 130 euro plus materacyk i ochraniacze czyli w sumie 170 euro wychodzi. Mysle jednak ze w Polsce udaloby sie kupic takie lozeczko taniej bo jak sie orientuje w cenach po obu stronach Odry to ceny takich rzeczy w Polsce sa przynajmniej o 30% mniejsze niz w Niemczech.
Mi sie udalo i kupuje uzywany w b.dobrym stanie za 90 euro.

dziękuję za szybką odpowiedź :-)muszę się zorientować ale w takiej małej mieścince w jakiej mieszkam podejrzewam że będą z tym problemy :unsure:

reklama
Do góry