reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

Co do lezaczkow to bardzo mi sie podobaja te z FP, widze ze maja podporke dobra wiec nie sadze zeby maluszkowi moglo sie cos stac. Sa w kategorii wagowej do 18kg i mysle ze to wystarczy bo takie 3-3,5 letnie dziecko to juz moze miec inny fotelik :)
FISHER PRICE LEZACZEK FOTELIK BUJACZEK T2518+Kubus (1577839708) - Aukcje internetowe Allegro
i
H4789 FISHER PRICE LEŻACZEK 3 W 1 LUSTERKO (1583403777) - Aukcje internetowe Allegro

strasznie mi sie jeszcze podoba ten lezaczek - slodziutki dostepny tez w bieli i niebieskim, ale niestety tylko do 9kg :/
BRIGHT STARTS LEŻACZEK PTASZEK KOMFORT + GRATIS (1584097420) - Aukcje internetowe Allegro

jesli chodzi o wozek to chyba zdecydujemy sie na TAKO CAPTIVIA MOHICAN
Wózek wielofunkcyjny TAKO CAPTIVA MOHICAN - Wózek wielofunkcyjny TAKO Captiva Mohican - TAKO
co o nim sadzicie? bo widze ze jeszcze nikt o takim nie pisal...

reklama
Miki patrz, a ja jak kupowałam dla Majki, to w ogłoszeniu było napisane że do 3-4 lat, widocznie musieli coś zmienić. Więc w sumie różnicy między nimi nie ma, poza wyglądem:-)

ja z leżaczka rezygnuje, miałam przy Martynie taki do 13kilo niby, ale te rurki takie niepewne mi się wydawały, teraz inwestuje tylko w krzesełko do karmienia takie od urodzenia, po Martynie mam Chicco Polly, mój najlepszy zakup dla dziecka!!

ja z leżaczka rezygnuje, miałam przy Martynie taki do 13kilo niby, ale te rurki takie niepewne mi się wydawały, teraz inwestuje tylko w krzesełko do karmienia takie od urodzenia, po Martynie mam Chicco Polly, mój najlepszy zakup dla dziecka!!
A sa takie krzeselka ktore mozna od urodzenia uzywac? To Chicco co podajesz jest na przyklad dopiero od 5 m-ca

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry