reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

reklama
Ja też mam zamiar kupić butelki tej firmy ale tylko pojedyncze tak w razie czego. Mam zamiar karmić piersią ale kto wie czy nie przydadzą się - różnie to przecież z pokarmem bywa. Słyszałam też dużo pozytywnych opinii o tych butelkach.
Ja wlasnie tez a ze taki starter nawet niedrogo wychodzi to chce go kupic. Chociaz tez zamierzam karmic piersia ale pewnie sie przydadza na rozne herbatki i inne :-)

Ja też na początek kupię jedną butelkę z Tommee Tippee, tylko właśnie nie wiem czy od razu nie kupić tej większej. Butelka będzie tylko "w razie W" bo chcę karmić piersią. Cały zestaw może się opłaca, ale jak dziecku nie spasują te butelki, to wtedy większy problem niż z jedną... Widziałam je na żywo wczoraj i trochę śmieszny kształt mają, nie wiem czy będą poręczne, przez to że takie niskie a grube...
Termometr też do ucha chcę kupić.

jak dla mnie za dużo tych butelek. Ja mam jedną tą większą 260ml TT, mniejszych nie polecam, może jedną do herbatek tak na szybko, do tej co mam dokupię nowe smoczki i tyle. Ja osobiście lubie i Tommee Tippee i Avent, miałam też butlę Nuka, ale tą szerszą, bo te wąskie okropnie się czyści.

ja na każdej wizycie u gina dostaje różne rzeczy, gazetki, reklamy, próbki itp i zawsze są też dwie butelki aventu pojemność 125 ml, mam juz ich chyba z 10 więc mam nadzieję że się sprawdzą :-)

No forum to jest nie zastąpione
Bo przy pierwszej córci to chyba takich cudeniek nie było.A druga jeść z butelki nigdy nie chciała i smoka tez.100% cycocholiczka była do ponad roku.Dopiero później zaczeła jeśc inne stałe pokarmy

reklama
Do góry