Co do lezaczkow to bardzo mi sie podobaja te z FP, widze ze maja podporke dobra wiec nie sadze zeby maluszkowi moglo sie cos stac. Sa w kategorii wagowej do 18kg i mysle ze to wystarczy bo takie 3-3,5 letnie dziecko to juz moze miec inny fotelik 
FISHER PRICE LEZACZEK FOTELIK BUJACZEK T2518+Kubus (1577839708) - Aukcje internetowe Allegro
i
H4789 FISHER PRICE LEŻACZEK 3 W 1 LUSTERKO (1583403777) - Aukcje internetowe Allegro
strasznie mi sie jeszcze podoba ten lezaczek - slodziutki dostepny tez w bieli i niebieskim, ale niestety tylko do 9kg :/
BRIGHT STARTS LEŻACZEK PTASZEK KOMFORT + GRATIS (1584097420) - Aukcje internetowe Allegro
jesli chodzi o wozek to chyba zdecydujemy sie na TAKO CAPTIVIA MOHICAN
Wózek wielofunkcyjny TAKO CAPTIVA MOHICAN - Wózek wielofunkcyjny TAKO Captiva Mohican - TAKO
co o nim sadzicie? bo widze ze jeszcze nikt o takim nie pisal...
FISHER PRICE LEZACZEK FOTELIK BUJACZEK T2518+Kubus (1577839708) - Aukcje internetowe Allegro
i
H4789 FISHER PRICE LEŻACZEK 3 W 1 LUSTERKO (1583403777) - Aukcje internetowe Allegro
strasznie mi sie jeszcze podoba ten lezaczek - slodziutki dostepny tez w bieli i niebieskim, ale niestety tylko do 9kg :/
BRIGHT STARTS LEŻACZEK PTASZEK KOMFORT + GRATIS (1584097420) - Aukcje internetowe Allegro
jesli chodzi o wozek to chyba zdecydujemy sie na TAKO CAPTIVIA MOHICAN
Wózek wielofunkcyjny TAKO CAPTIVA MOHICAN - Wózek wielofunkcyjny TAKO Captiva Mohican - TAKO
co o nim sadzicie? bo widze ze jeszcze nikt o takim nie pisal...