reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

Mi nie przeszkadzaja ogoszenia krótkie a nie takie co zajmuja tyle miejsca bo nie krew zalewa jak muszę tak stronę przewijać bez końca.

reklama
Motyl - myślę, że dobrze tak jak zrobiłaś, żeby to kasować, bo jeśli naprawdę chce to posprzedawać to są inne formy ogłoszeń, a nie wstawianie dziesiątek zdjęć na forum...

Ja dzisiaj usiądę na allegro do jednego sprzedawcy, u którego podobają mi się rożki usztywniane i coś tam jeszcze zamówię przy jednej przesyłce, więc cosik już będę miała oprócz tych kilku ubranek co kupiłam ostatnio...A przeczucie jednak mnie nie myliło, wzięłam jedno różowe body tak w ciemno przed połówkowym i resztę unisexów, ale po cichutku wiedziałam, że się nie mylę...:)
A wanienka super, chyba też się zdecyduję na taką profilowaną, bo ja to raczej na pewno będę miała stracha przed kąpaniem Małej...

Hustawka jest przydatna bo uspakaja dziecko i nie trzeba samemu malca bujać.A dzieci to lubią ;-)Więc jak ktoś sobie może kupić to polecam.

ja właśnie byłam zdecydowana na fotelik -bujaczek, a tearz się zastanawiam czy nie kupić od razu z huśtawką, tylko czy w tym foteliku z hustawką od maleńkiego mogę dziecko kłaść?

reklama
Huśtawki te na napęd - są od pierwszych dni życia dziecka. Są tam trzy pozycje - i taka leżąca dla noworodka. W niektórych juz w zestawie są specjalne mięciutkie trzymania na główke - takie jak w fotelikach.
Już kiedys polecalam - teraz ponawiam - hustawka jak dla mnie była niezastapiona :-)

Do góry