reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

Wiaderko - jak dla mnie odpada - jak pisałam przedtem.
Foczka - rewelacja - tymbardziej jak kąpie się maleństwo samemu - używałam i zdaje egzamin. Przy tym jest tania. Teraz też kupię.
Gąbka - jak dla mnie była do niczego. W ogóle się nie sprawdziła.

Ostatnia edycja:
reklama
ja już jestem od dawna zdecydowana na tą wanienkę fisher price, bo jakoś mi się wydaje łatwiej w niej kąpać czytałam dużo opini o niej i ogólnie ludzie polecają, jedyny minus to to że jest mała i na krótko starcza, ale co tam póxniej jak się już wprawię to mogę zmienić na zwykłą

Nie wiem jak inne dziewczyny, ale moim zdaniem to bardzo drażniące jest przynajmniej moją osobę te jej posty z ubrankami na sprzedaż...ale może innym użytkowniczką to w ogóle nie przeszkadza...?

Motyl Ola moim zdaniem kasować, bo nie do tego służy forum i mi ostobiście już od poczatku to przeszkadza, ale niech sie wypowie więcej dziewczyn. Tez napisałm do niej żeby lepiej wystawiała na allegro, ale chyab się tym nie przejeła...bo dołozyła następne

reklama
To kasuje bo jestem podobnego zdania.
Informacja do pozostałych Wrzesniøweczek;
chodziło o to ze dziewczyna wystawiła rzeczy na sprzedaz i było tego 1,5 strony chyba troche duzo bo wystarczyło napisac krøtka wiadomosc i prosci o kontaka na PW.

Ostatnia edycja:
Do góry