reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

ewelinak gratuluję zakupów..najważniejszy czyli wózek już zakupiony..i będziesz zadowolona, nie martw się:-)

Ja też miałam rożek nieusztywniany, potem można wykorzystać jako kołderkę..

reklama
a ja sie zastanawiam właśnie nad rożkiem. W sumie miałąm nie kupować bo mam sporo kocyków i bawełnianych takich jak by pledów i stary stradycyjny biały becik. Ale mąż marudzi że rożek musi byc wiec chyba kupie dla niego specjalnie.

no mi sie najbardziej podobaja te z kapturkiem z polaru, no ale się zastanawiam właśnie bo cena nie mała
Moim zdaniem to zbyteczny zakup bo rpzeciez w kocyk tez mozna malucha fajnie zawinąć a tańszy sporo

Co do rożka to dla takich maluszków noworodków to dobra rzecz bo takie maluchy lubia jak sa opatulone bo czuja sie bezpieczniej jak czuja podobne ciasne warunki jakie miały w brzuszku więc ja na pewno rożek kupię.

Mnie jakos te otulacze nie przekonuja. Wydaja mi sie wlasnie takie jakies malo sztywne i stabilne no i do tego jeszcze ta cena :szok:
Ja kupilam 1 usztywniany i 1 nie i mysle ze tyle wystarczy i tak jak aniawos pisze mozna go tez zawsze uzywac potem jako kolderke np. do wozka.
Ja swoje kupilam tutaj Wyniki wyszukiwania : 4bobas.pl i jestem bardzo zadowolona. Ceny dobre i szybko dostarczyli.

Dziewczyny chciałąm Wam polecic fajną pościel do łóżeczka. Fakt może i nie jest tania, ale jest świetna jakościowo. Moja znajoma ma juz trzeci rok i jest w stanie idealnym. Ja wybrałam ten kolor : Ricordo Ecru Prestige - do poscieli dokupię rożek i koszyczek a jak jeszcze wystarczy kasiorki to organizer. Bardzo podoba mi się jeszcze ten wzór: Princess Pink Premium Fajne w tej pościeli jest że ochraniacze są w około łóżeczka.

bebzonik a moim zdaniem właśnie feretti nie jest warta swojej ceny- przy Idze oczywiście kupiłam cały komplet, poszewki i wkład kołdry plus podusię. Kolory szybko się spierają, prasuje się fatalnie, a kołdra wkład, mimo tego że moje dziecko w ogóle pod nią nie spało..tzn. sporadycznie, to po jakimś czasie była do wyrzucenia, bo cały wkład ze środka się skulkował. Kupiłam zwykłą polską kołderkę za 40 zł a nie jak feretti za 100 parę zł i mam ją do dzisiaj.

bebzonik a moim zdaniem właśnie feretti nie jest warta swojej ceny- przy Idze oczywiście kupiłam cały komplet, poszewki i wkład kołdry plus podusię. Kolory szybko się spierają, prasuje się fatalnie, a kołdra wkład, mimo tego że moje dziecko w ogóle pod nią nie spało..tzn. sporadycznie, to po jakimś czasie była do wyrzucenia, bo cały wkład ze środka się skulkował. Kupiłam zwykłą polską kołderkę za 40 zł a nie jak feretti za 100 parę zł i mam ją do dzisiaj.

o kurcze, to mni zaskoczyłaś, bo moi znajomi mają i naprawdę jest w super stanie. Mała wymarze wszystkim co można, czekoladą i tp i mamuśka moczy w vanish-u i jest jak nowy. To teraz nie wiem co zrobić ...

reklama
mnie sie podobaja x landery ale pani w sklepie mowila, ze spacerowka moze tylko byc w jedna strone :/

Nie jestem do końca pewna bo Pan w sklepie mi tego nie pokazał, ale jak oglądałam x-landera xa, to mówił że xq ma przekładane siedzisko.
Ale odnośnie właśnie x-landera i jedo fyn 4ds nad którymi się zastanawiałam, i oglądałam je prawie godzinę w sklepie z wózkami razem ze sprzedawcą, to Pan powiedział że są to wózki w podobnej cenie, jednak gdyby on miał dla siebie wybierać to zdecydowanie wybrałby jedo.
No i ja się też na niego zdecydowałam, i jestem bardzo zadowolona więc polecam!

Do góry