reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

aniawos jednym słowem polecasz:-) wiesz dla mnie wnoszenie nie ma znaczenia bo w domku mieszkam, bardziej chodzi o prowadzenie i ogólnie jazdę bo będe codziennie śmigac autobusem do przedszkola i z powrotem po małą. A czasem ciężko z landarą wyjść czy wejść do autobusu. W takim razie podjadę do sklepu i jeszcze raz na żywo go obejrze bo ma zdecydowanie lepsze opinie niż mutsy T.
Dziekuje bardzo za odpowiedz:-)

reklama
sińka no to jak mieszkasz w domku i chodzi o prowadzenie, spacery to polecam bardzo..
mononoke fakt, spacerówka tyłem do prowadzącego..ale mi to nie przeszkadza.

ewelinak super promocje upolowalas! Co do przewozu samolotem to na pewno nie bedzie problemu. Tyle wozkow ile ja sie teraz na lotnisku naogladalam to szok normalnie. Nie wiem tylko czy jakies specjalne oplaty sa wtedy za taki specjalny bagaz czy nie.
Co do dotacji i zakupow oraz relacji rodzinnych to ja zawsze mialam taka dewize ze na wszystko sobie wole zapracowac sama niz potem latami musiec za wszystko dziekowac.Na szczescie moj M tez taki jest wiec nie ma miedzy nami z tego powodu konfliktow. Pewnie wynika to z tego, ze obydwoje bardzo wczesnie musielismy stanac na wlasne nogi i nikt sie nie martwil czy to dziecko da sobie rade czy nie. Bardzo mi zal ze moj tato nie doczeka urodzin mojej ksiezniczki ale z drugiej strony jest mi lzej jak pomysle sobie ze juz nie musi sie tak meczyc. On by na pewno wydal na nia fortune :-) Za to z moja matka to mam takie relacje ze nawet nie wie ze jestem w ciazy, bo by jeszcze jakis urok na mala rzucila...ehhh ....rodzina. Tesciowa od kiedy jestem w ciazy zachowuje sie natomiast jak matka :-D a bylam jej wrogiem nr. 1 jeszcze 5 lat temu. Ciekawe czy to menopauza tak na nia dziala czy po prostu zrozumiala ze jej zachowanie nie bylo zbyt dobre :-D Dzwoni do mnie co kilka dni, pyta sie jak sie czuje i ku mojemu przerazeniu stwierdzila, ze jak juz urodze to bede do niej wpadac z mala :szok: Juz powiedzialam mojemu M ze nie ma mowy. Nie dosc ze mieszka na drugim koncu miasta ( bez korkow to ponad 30min drogi) to jeszczcze pali, co juz teraz oznacza dla nas prysznic i pranie po kazdej wizycie u niej a nie bede sobie ani dziecku tej krzywdy robic i ja papierochami dusic. Do tego jeszcze zupelnie nie wiem o czym ja bym mialam z ta kobieta rozmawiac :eek: We mnie jakos do dzisiaj siedzi ten uraz do niej za to co zrobila na poczatku i chociaz oczywscie nie pokazuje tego po sobie to nie potrafie sie z nia zaprzyjaznic....czas pokaze.....sorry ze sie tak rozpisalam zupelnie nie na temat :zawstydzona/y: to wszystko przez te hormony :-D

Ostatnia edycja:
jestem na etapie kupowania rożka, boz tego co wiem to jest konieczny, zwłaszcza dla mnie niedoświadoczonej;-) na początku myślałam o takim z usztywnieniem, ale dużo dziewczyn z tego co czytałam to i tak wyjmuje wkładkę i używa samego, ale dziś znalazłam coś innego tzw. otulacze dla niemowląt, fajnie ma opinie, ale co wy sądzicie dziewczyny??? MOTHERHOOD__OTULACZEK dla noworodka (1699593913) - Aukcje internetowe Allegro

Wózek kupiony. Leżaczek Fisher Price kupiony.
Teraz czekam na dostawę wózka. W poniedziałek mają sie odezwać czy przyślą bezpośrednio do UK czy będzie musiała w Polsce moja Mama odebrać. Mam nadzieje, że ten x lander to dobry wybór.
Kasiula - nie wiem co Ci napisać - wydaje się ok, ale nie wiem. Ja miałam zwykły rożek. Ten otulaczek wygląda też fajnie...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry