nanusia
dzięki za info, ja sięwłaśnie gryze z myślami bo ten co jest w komplecienajgorszy chyba nie jest skoro ma być twardy. Boje się że kupie nowy i będzie podobny, niby materacyk ok 70 zł by wyszedł więc i dużo i mało. Chyba pojeżdze po jakiś sklepach i popatrze.
Dora
ja kupiłam taki:
Microlife NC 100 - opinie, komentarze o produkcie i jestem bardzo zadowolona, mieży tak jak rtęciowy i powtarza wyniki po sobie. no i fajne jest to że nie trzeba dotykać ciała, ani nigdzie wsadzać go. Wczoraj np mierzyłam nim małemu tem. bo jakiś gorący się wydawał i nawet nie musiał przerywać zabawy autkami. Wcześniej miałmstyczność z dousznym, ale nie wiem jakiej firmy i pokazywał co chciał, raz np 39 a za chwile 35.
ja musze jeszcze coś na smoczek kupić
i się okazuje że szczoteczki do włosków też nie mam

ale jestem zła na moją mame. Jak chciałam kupic to mówi mi żebynie brać bo ona już kupiła. Pytam ją dzisiaj gdzie to ma, a ona mi na to że gdzieś w łazience leży bo na sobie twarz tym czyściła

no kolejny raz mi już taki numer odwala. Tak samo było z ciuszkami, które miały być super ekstra a których nie ma albo są zwykłymi szmatkami, i z niesamowitą wanienką, która wygląda jak nie powiem co, i nadaje się najwyżej do moczenia nóg bo dziecka w cos takiego to nikt by nie wsadził. No zła jestem na nią jak nie wiem.