reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

reklama
kademi- już tu pisałyśmy właśnie o matercykach. Ja słyszałam, że kokos i gryka nie, bo sie w nich zbiera dużo syfu i nie są wcale dobre dla dziecka, lateks też nie, bo nie przepuszcza tak powietrza jak powinien. Ja wybrałam piankowy :) ale zdań jest wiele na ten temat i chyba nikt Ci na 100% nie powie to jest najlepszy :) Mi w każdym razie taki jak mam ( właściwie będe miała we wtorek, bo doszło zamówienie i musze odebrac:p) polecił Pan w hurtowni pościeli i materacy w Pszczynie :)

ja mam na prawde problem co im wybrac na prezenty, dla Matiego jeszcze trudniej. Z jednej strony chce cos co będzie na lata , z drugiej strony chcialabym zabawkę z której sie na prawdę ucieszy np z coś z klocków lego ... chima albo star wars bo teraz chłopaki latają z tymi hipkami etc ale boje sie że klocki pójdą za rok w zapomnienie bo wyjdą nowe serie więc tak myślę że może cos rozwijającego. On lubi projektować, rysować, konstruować eeeeeeeh

Lor - ja bym kupiła coś z czego On się ucieszy "tu i teraz". Coś co też go zajmie jak Ty będziesz się skupiać na Małej... Myślę, że jakiś super zestaw Lego to jest fajny pomysł :)

no właśnie tez tak myslalam że jednak chyba stanie na Lego, zwłaszcza że te zestawy dla starszaków dopiero zaczynamy zbierac :-p

zabawke dla Lili Mati sam wybrał i staneło na "lalce" z metkami

reklama
Lori - Mat dobrze wybral. Mi sie mis podoba, ale dla dziecka to zdecydowanie cos z kolorami. Moja dostala sliczne maskotki kroliczka i kotka cos w stylu tego misia i do tej pory na nie nie zwraca w ogole uwagi - mysle ze wlasnie dlatego ze nudne kolorystycznie bo w ogole przytulanki uwielbia.

Do góry