reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
galaxia - mysle że stanowczo warto używaną, przeważnie są one w idealnym stanie i tylko baterie nowe trzeba wsadzić a połowa taniej. Ja mam używany projektor z fishera z ptaszkami na gałązce. Mati uwielbiał to oglądać wieczorem i miał ze dwa lata w łóżeczku.
mi tez sie druga wizuwalnie bardziej podoba, ale pierwsza ma wiecej melodyjek. Z drugiej strony i tak bede puszczała na CD muzyke bobasa to może taki wybór melodyjek zbędny. No ale przy takiej kasie to juz bym chciała żeby karuzelka miała wszystko co trzeba
mi tez sie druga wizuwalnie bardziej podoba, ale pierwsza ma wiecej melodyjek. Z drugiej strony i tak bede puszczała na CD muzyke bobasa to może taki wybór melodyjek zbędny. No ale przy takiej kasie to juz bym chciała żeby karuzelka miała wszystko co trzeba
Ostatnia edycja:
lori dzięki za podpowiedź! navington w tej akurat hurtowni był dość mocno promowany. jak narazie Jedo nr1! fakt naczytałam się w necie dzisiaj dużo opinii, jedyne na co narzekali inni to to że kilka lat temu miał nudne kolory ;-)
co do karuzel, uważam że używane są jak najbardziej ok! wiadomo, że każdy chciałby mieć dla swojego dziecka wszystko, finanse nie zawsze na to pozwalają. wokół na aukcjach tyle jest tych bajerów, używanych, w dobrych cenach, że stanowczo też będę tak szukać!
co do karuzel, uważam że używane są jak najbardziej ok! wiadomo, że każdy chciałby mieć dla swojego dziecka wszystko, finanse nie zawsze na to pozwalają. wokół na aukcjach tyle jest tych bajerów, używanych, w dobrych cenach, że stanowczo też będę tak szukać!
Ostatnia edycja:
-Lorelain-
ja stanowczo wolę kupić coś lepszego, sprawdzonej firmy ale używane niż nowe a na wstępie już słaby produkt
love baby:)
Załączniki
-
SAM_1995.jpg35,8 KB · Wyświetleń: 72
-
SAM_2000.jpg34,6 KB · Wyświetleń: 65
-
SAM_2002.jpg33,4 KB · Wyświetleń: 65
-
SAM_2003.jpg30,5 KB · Wyświetleń: 63
-
SAM_2005.jpg34,5 KB · Wyświetleń: 64
-
SAM_2008.jpg22,8 KB · Wyświetleń: 63
-
SAM_2011.jpg34,4 KB · Wyświetleń: 65
-
SAM_2012.jpg29,3 KB · Wyświetleń: 61
-
SAM_2014.jpg36,5 KB · Wyświetleń: 64
-
SAM_2015.jpg27,6 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
-Lorelain-
galaxia - mamy dokładnie taką Fisher Price Pozytywka projektor Ptaszki (1971308813) - Archiwum Allegro
love - o jacie no to faktycznie juz sporo masz dla synusia
:-):-)
love - o jacie no to faktycznie juz sporo masz dla synusia

love baby:)
reklama
ja nie pomoge bo ja wózek mam po kimś i kompletnie sie nie znam :-)
ja mam pyt. co sadzicie o tej karuzeli?
FISHER PRICE KARUZELA RAINFOREST L0527 + PILOT (3161568698) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i tej?
Fisher Price USPOKAJACZ WODOSPAD POZYTYWKA K3800 (3148649003) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ja mialam ten woodospad dla Ani, bardzo go lubila. Kupilam uzywany i nadal dziala ale pstatnio sie z niego plyn wylal wiec rybka nie plywa (ale Ania z ty biegala, upuszczala itd wiec nic dziwnego ze sie troche zepsula). Oprocz tego i tak mielismy karuzele.
Ta co wstawilas jest fajna, ale po obejrzeniu wielu w praktyce u roznych znajomych mam mi sie najbardziej podobaja Tiny Love.
A ja zamiast zakupow dla dzidzi wlasnie zakupilam 4 pary butow z Bartka dla Anuli w roznych rozmiarach. Rehabilitantka powiedziala ze powinna nosic butki za kostke a tu takie robie tylko na zime. I akurat rodzice mi przywioza bo przylatuja za 2 tygodnie
Ostatnia edycja: