reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

reklama
galaxia - mysle że stanowczo warto używaną, przeważnie są one w idealnym stanie i tylko baterie nowe trzeba wsadzić a połowa taniej. Ja mam używany projektor z fishera z ptaszkami na gałązce. Mati uwielbiał to oglądać wieczorem i miał ze dwa lata w łóżeczku.

mi tez sie druga wizuwalnie bardziej podoba, ale pierwsza ma wiecej melodyjek. Z drugiej strony i tak bede puszczała na CD muzyke bobasa to może taki wybór melodyjek zbędny. No ale przy takiej kasie to juz bym chciała żeby karuzelka miała wszystko co trzeba :)

Ostatnia edycja:
lori dzięki za podpowiedź! navington w tej akurat hurtowni był dość mocno promowany. jak narazie Jedo nr1! fakt naczytałam się w necie dzisiaj dużo opinii, jedyne na co narzekali inni to to że kilka lat temu miał nudne kolory ;-)

co do karuzel, uważam że używane są jak najbardziej ok! wiadomo, że każdy chciałby mieć dla swojego dziecka wszystko, finanse nie zawsze na to pozwalają. wokół na aukcjach tyle jest tych bajerów, używanych, w dobrych cenach, że stanowczo też będę tak szukać!

Ostatnia edycja:
Obiecane foteczki garderoby mojego synusia :)

SAM_1995.jpgSAM_2000.jpgSAM_2002.jpgSAM_2003.jpgSAM_2005.jpgSAM_2008.jpgSAM_2011.jpgSAM_2012.jpgSAM_2014.jpgSAM_2015.jpg
To nie wszystko kilku zdjęć wgrać nie moge.. nie wiem dlaczego :crazy:
Jeszcze pranko i prasowanko i garderoba prawie pełna na 0-3,3-6, i część 6-9 miesięcy :)

Załączniki

• SAM_1995.jpg
    SAM_1995.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 72
  • SAM_2000.jpg
    SAM_2000.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 65
  • SAM_2002.jpg
    SAM_2002.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 65
  • SAM_2003.jpg
    SAM_2003.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 63
  • SAM_2005.jpg
    SAM_2005.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 64
  • SAM_2008.jpg
    SAM_2008.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 63
  • SAM_2011.jpg
    SAM_2011.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 65
  • SAM_2012.jpg
    SAM_2012.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 61
  • SAM_2014.jpg
    SAM_2014.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 64
  • SAM_2015.jpg
    SAM_2015.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
hehee sama doznałam szoku jak oglądałam te ciuszki :) są piękne super !
Zupełnie inne wszystko niż dla Zuzki miałam :)
SAM_2018.jpgSAM_2019.jpgSAM_2020.jpg
o i jeszcze troszke :)

Załączniki

• SAM_2018.jpg
    SAM_2018.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 59
  • SAM_2019.jpg
    SAM_2019.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 55
  • SAM_2020.jpg
    SAM_2020.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 61
reklama

Ja mialam ten woodospad dla Ani, bardzo go lubila. Kupilam uzywany i nadal dziala ale pstatnio sie z niego plyn wylal wiec rybka nie plywa (ale Ania z ty biegala, upuszczala itd wiec nic dziwnego ze sie troche zepsula). Oprocz tego i tak mielismy karuzele.
Ta co wstawilas jest fajna, ale po obejrzeniu wielu w praktyce u roznych znajomych mam mi sie najbardziej podobaja Tiny Love.

A ja zamiast zakupow dla dzidzi wlasnie zakupilam 4 pary butow z Bartka dla Anuli w roznych rozmiarach. Rehabilitantka powiedziala ze powinna nosic butki za kostke a tu takie robie tylko na zime. I akurat rodzice mi przywioza bo przylatuja za 2 tygodnie :)

Ostatnia edycja:
Do góry