reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

reklama
moja tesciowa np dostaje raz w miesiacu 3 tony ubran z zagranicy, np jakies markowe typu Prada itp badz sieciowkowe typu h&m które mają mała plamke ale nikt tego nie kupi ale w domu spokojnie usuniesz albo bez guzika ktory mozesz doszyc albo po prostu juz ze starej kolekcji :-)

Ciuszki dla maluchow najbardziej sie opłaca bo są praktycznie nie zniszczone bo ile taki noworodek badz niemowlak moze zniszczyc :-)

Z kontenerow tych zoltych co sa w miastach. Oficjalnie to idzie na biednych ludzi a nieoficjalnie do sprzedazy. Tesciowej tez sie trafiaja takie ale ja staram sie brac te lepsze

Hm... a ja też myślałam, że to faktycznie idzie na biednych ludzi
Moje ostatnie nowe nabytki :-)
s5000357m.jpg

s5000358a.jpg

Jeszcze czekam na dostawy z allegro, jedna się coś znacznie opóźnia, już pisałam do sprzedającego.

Załączniki

• s5000357m.jpg
    s5000357m.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 41
  • s5000358a.jpg
    s5000358a.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 41
reklama
U mnie na osiedlu jest taki pojemnik żółty na ciuchy i na nim jest napisane, że ileś tam % trafia na pomoc potrzebującym.

Ja dzisiaj zrobiłam porządki w ciuchach po Szymku i sporo tego mam dla Małej. Z jednej strony fajnie bo część ciuszków w uniwersalnych kolorach - białe, żółte, beżowe czy zielone, niektóre typowo chłopięce, ale z drugiej strony chciałabym pokupować księżniczce te słodkie cudeńka.
A właściwie jak tak przejrzałam to prawie całą bieliznę (body, śpiochy, kaftaniki, pajace) mam do 6msc.

Tak się zastanawiam jak takie maleństwo na spacery trzeba będzie na początku ubierać. Muszę chyba o jakimś dresiku pomyśleć.

Ostatnia edycja:
Do góry