ja dziś kupiłam superancki ręcznik z kapturkiem z firmy Baby ono. większy odrazu bo 100/100 i materiał super! mam już jeden w mniejszym rozmiarze i uważam że wystarczy.
łóżeczko... upatrzyłam w hurtowni za 239zł drewniane z rzeźbieniem misia i chmurki (w jednym kolorze).
pościel macałąm feretti - masakrycznie sztywna!!!! byłam w szoku, że pisałyście tyle dobrego o tej firmie i to taki badziew. dziewczyna powiedziała, że bardzo się popsuli ale cenę nadal trzymają. upatrzyłam inną pościel - zabijcie mnie, ale nie pamiętam firmy, genialny materiał, polski producent, piękne wykończenie, idealnie dopasowany ochraniacz. ok.100zł
jeśli chodzi o materac do łóżeczka - jakiego szukacie? chodzi mi o skład. proponowano mi kokos i piankę (chyba pianka). max do 100zł.
kupiłam zapas pieluszek tetrowych - 20szt. w wersji miękkiej (10szt. 3zł/szt) i w wersji lux (grubsza i też miła 10szt. 2,99/szt.)
kupiłam 3szt. pieluszek flanelowych - cudnie misiowe po 5,39zł (mam jeszcze 5 szt.z biedronki)
pieluchy uważam za KUPIONE i odchaczam na liście.
do tego jeszcze cudowne bodziaczki z długim rękawem po 2szt. z rozm.56 i 62.
ahhh...i kupiłam szczoteczkę do butelek z firmy lovi (umyje nią i butelkę aventa i lovi i inne) i kosztowała 15zł, a szczoteczka aventa kosztowała 27zł!! różnią się długością i szerokością jedynie. jak dla mnie nei ma co przepłacać.
jestem zadowolona! :-)